Search Menu
Bostaden är såld

Farsta / Rottnerosbacken 20

Ett lugnt och vackert beläget radhus med många fördelar! Många söker sig till Rottnerosbacken för de fina barnvänliga omgivningarna och innergårdarna. Detta hus har utöver detta ett ett mycket energisnålt värmesystem där man kombinerar solvärme med en luftvattenvärmepump vilket ger väldigt låga uppvärmningskostnader och som även är bra ur miljösynpunkt. När man kommer in i huset möts man ett modernt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring samt ett matrum där du har gott om plats för hela familjen. Huset har idag tre sovrum men om man är en stor familj och i behov av sovplatser till många finns möjlighet till hela fem sovrum! Här finns ett ljust vardagsrum med öppen spis och solig uteplats samt bra utrymmen för bad och klädvård. Huset har ett fint gavelläge och med grönska utanför samtliga fönster vilket gör att man inte upplever någon insyn. Med naturen utanför dörren, den bilfria lokalgatan och lekplats runt hörnet kan man med gott samvete säga att detta är en perfekt miljö för barn att växa upp i.

Farsta
Rottnerosbacken 20
Final price: 5 500 000 kr
Enclosed: 139/20 kvm
Running costs: 35 521 kr/år
Plotarea: 312 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Farsta / Rottnerosbacken
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.