Search Menu
Bostaden är såld

Gålö - Gålö Kärrmaräng / Vinkelvägen 49

Mysigt fritidshus med tillhörande båtplats i charmiga Kärrmaräng!

Varmt välkomna till detta charmiga fritidshus med arrende i populära Kärrmaräng! Här finner man en sommaridyll endast en halvtimme från Stockholm C där man njuta av vacker natur, direkt närhet till skärgården samt en egen båtplats. Härlig gemenskap råder i området och trevliga sammankomster anordnas under hela sommaren. Huset är disponerat på ett plan och loft. På entrévåningen finner man ett praktiskt kök med kyl/frys och spis, vardagsrum med braskamin och hög mysfaktor samt ett sovrum. Här finns dessutom en inglasad veranda och praktisk toalett med separett. Från sovrummet kan man ta sig upp till loftet där det finns gott om plats för förvaring samt ett extra rum med plats för två sängar. Trädgården är full av potential och grönska och idag finns fruktträd, vinbärsbuskar, rabarber och vackra planteringar. Möjlighet att njuta av solen finns från tidig förmiddag till sen kväll. Huset säljs med bohag och möjlighet finns att få ett snabbt tillträde till huset så att man kan passa på att njuta av sitt nya fritidshus under hela sommaren! Varmt välkomna på visning!

Gålö / Gålö Kärrmaräng
Vinkelvägen 49
Final price: 340 000 kr
Enclosed: 35 kvm
Running costs: 28 000 kr/år
Plotarea: 430,6 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gålö / Vinkelvägen