Search Menu
Bostaden är såld

Gräddö - Gräddö / Västanvik / Kåbyvägen 3

Fantastiskt hus i Västanvik med härlig atmosfär och totalt 10 bäddar

I Västanvik ligger detta fantastiska hus med plats för många. Huset är renoverat de senaste fyra åren till ett mycket gott skick. Lättskött och insynsskyddad naturtomt med gräsmatta, stenpartier och träd . Stort altandäck i sydväst med en del under tak som sammanbinder huset med gästhuset. Här har du sol hela dagen. Huset har en härligt och rofylld atmosfär med öppen planlösning och öppet upp i nock. Vackra vitlaserade golv, vitmålad panel på vägg och tak och spröjsade fönster som ger ett fantastiskt ljus. Tre sovrum i huset och två sovrum i gästhuset samt ytterligare ett mindre gästhus. Förberett och betalt för kommunalt vatten och avlopp samt fiber fram till tomtgräns. Sju minuters promenad ner till egen båtplats vid havet . Härifrån tar du dig ut i en fantastisk skärgård med möjlighet till både inner- och ytterskärgård där du kan hitta din egen favoritplats. Till samfälligheten hör en centrumanläggning med klubbhus, boulebana, tennisbana och poolområde med 25 meters bassäng och barnpool. (http://vastanvik.se/). 500 m till buss, 5 km till välsorterad butik i Gräddö och 16 km till Norrtälje.

Gräddö / Gräddö / Västanvik
Kåbyvägen 3
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Running costs: 15 030 kr/år
Plotarea: 2524 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gräddö / Kåbyvägen