Kåbyvägen 3

Kåbyvägen 3

Slutpris

2 100 000 kr


Gräddö / Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Kåbyvägen 3


Slutpris
2 100 000 kr

Gräddö / Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Fantastiskt hus i Västanvik med härlig atmosfär och totalt 10 bäddar

I Västanvik ligger detta fantastiska hus med plats för många. Huset är renoverat de senaste fyra åren till ett mycket gott skick. Lättskött och insynsskyddad naturtomt med gräsmatta, stenpartier och träd . Stort altandäck i sydväst med en del under tak som sammanbinder huset med gästhuset. Här har du sol hela dagen.

Huset har en härligt och rofylld atmosfär med öppen planlösning och öppet upp i nock. Vackra vitlaserade golv, vitmålad panel på vägg och tak och spröjsade fönster som ger ett fantastiskt ljus. Tre sovrum i huset och två sovrum i gästhuset samt ytterligare ett mindre gästhus. Förberett och betalt för kommunalt vatten och avlopp samt fiber fram till tomtgräns.

Sju minuters promenad ner till egen båtplats vid havet . Härifrån tar du dig ut i en fantastisk skärgård med möjlighet till både inner- och ytterskärgård där du kan hitta din egen favoritplats.

Till samfälligheten hör en centrumanläggning med klubbhus, boulebana, tennisbana och poolområde med 25 meters bassäng och barnpool. (http://vastanvik.se/). 500 m till buss, 5 km till välsorterad butik i Gräddö och 16 km till Norrtälje.


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
15 030 kr/år
Tomtarea
2 524 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-05-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Kåbyvägen såldes av oss 2016-05-12. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Kåbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.