Search Menu
Bostaden är såld

Gräddö - Rävsnäs / Stenmursvägen 7

Renoverad familjevilla med fria vyer

Ca 500 meter från Räfsnäs brygga, ligger denna välplanerade 1 1/2-plansvilla med fyra sovrum, generösa sällskapsytor, uterum samt gästhus och stort garage. Tomten på 2375 kvm inbjuder till bollspel och lek på stora gräsytor. Här finns även berg i dagen, björk, gran och doftande jasmin. Privat läge i slutet av vägen med åkermark som närmaste granne. Huset har varsamt renoverats sedan 2003 och kommunalt VA installerades för två år sedan. Varför passar denna villa så fint för en barnfamilj då? Jo, huset har nämligen två duschrum med varsin varmvattenberedare, både vardagsrum och allrum, stor matplats och en stor tvättstuga med groventré för smutsiga stövlar och regnkläder. Planerat in i minste detalj för att livet hemma ska bli härligt och enkelt. Räfsnäs är ett gammalt fiskeläge med Sjöräddningsstation och turbåtar till Lidö, Fejan och Tjockö. Huset är beläget endast 2 mil från Norrtälje stad och vägen trafikeras av buss 631 från morgon till kväll. Endast 2,5 km till Ica Gräddö samt 5 min till förskola.

Gräddö / Rävsnäs
Stenmursvägen 7
Final price: 3 000 000 kr
Enclosed: 177/10 kvm
Running costs: 38 118 kr/år
Plotarea: 2375 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gräddö / Stenmursvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.