Search Menu
Bostaden är såld

Gräddö / Storslättsvägen 29

Fritidshus på plan solig tomt

På härligt öppen södervänd och solig tomt om 2 205 kvm bara några hundra meter från Infjärden ligger detta ljusa moderna fritidshus om 4 rok. I det stora vardagsrummet finns en vacker murad öppen spis och fyra stora glasdörrar som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Stor härlig altan i perfekt soligt söderläge, delvis under tak blir husets femte och kanske bästa rum Huset har tre bra sovrum varav ett stort med plats för dubbelsäng, stort vardagsrum med murad öppen spis med insats, kök och ett fint badrum med dusch, handfat separett och bastu för 4-5 personer. Fin anslutning till den stora altanen i söder genom stora glaspartier i vardagsrummet samt altandörr i kök. Plan och fin tomt med stora plana gräsytor, vackra syrener och andra prydnadsbuskar och en liten del lättskött naturtomt. Här finns en friggebod som är inredd som gäststuga samt ett litet förråd. Närhet ner till Infjärden där det finns bad och båtplats. Nära bad, promenadvägar och vacker natur! Möjlighet till båtplats, gemensam bastu i föreningen. en del möbler och inventarier kan övertas.

Gräddö
Storslättsvägen 29
Final price: 1 900 000 kr
Enclosed: 63 kvm
Running costs: 16 571 kr/år
Plotarea: 2205 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gräddö / Storslättsvägen