Search Menu
Bostaden är såld

Gräddö / Tornvillavägen 3

Gedigen villa vid Gräddö marina

Välkommen till Tornvillavägen på Gräddö! Nu finns chansen att förvärva en ståtlig villa anno 1905 med pittoresk trädgård och utsikt över marinan och glimt av havet. Huset i två plan är fördelat på hall och två sovrum i nedre plan, samt kontorslokal med separat ingång. På övre plan finns ett sovrum samt ett mindre som även kan användas som förråd, nyrenoverat helkaklat duschrum, matrum och vardagsrum i öppen lösning. Vardagsrummet har en fin murad öppen spis samt utgång till balkongen som vetter mot vattnet. Huset är i behov av genomgående renovering så här finns möjligheten att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömhus! Gräddö är en populär semesterby i Roslagen, endast drygt 2 mil från Norrtälje. Här finns Ica-affär, bensinstation, förskola samt bussförbindelser till skolan på Rådmansö. Sommartid är detta en riktig pärla med glasskafé och andra nöjen!

Gräddö
Tornvillavägen 3
Final price: 2 250 000 kr
Enclosed: 98 kvm
Running costs: 40 621 kr/år
Plotarea: 708 kvm
Rooms: 7 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Gräddö / Tornvillavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.