Search Menu
Bostaden är såld

Grisslehamn / Mobackens väg 11

Två välskötta fritidshus 60+40 kvm

På en högt belägen, solig och mycket välskött natur/trädgårdstomt om 2173 kvm ligger detta fina välskötta och vinterbonade fritidshus om 60 kvm med ett fullutrustat gästhus om 40 kvm. Huset har bra planlösning med möjlighet till tre sovrum, badrum med vattentoalett (vakuum), fint kök med matplats framför fönstret, och stort vardagsrum med braskamin och utgång till den stora altanen under tak. Här finns även ett rejält gästhus som passar perfekt för generationsboende med två sovrum, toalett utrymme, kök och vardagsrum med utgång till altan. På tomten finns även en friggebod om 10 kvm, ett vedskjul och ett utedass. Den välskötta natur/trädgårdstomten har välordnade gångar, fina gräsytor som ansluter till de fina släta bergen i dagen. Här finns även två äppelträd, plommon, vinbär, fläder, syrener och en ordnad köksträdgård. Fin ordnad grillplats, vacker gärdsgård mot gatan och två infarter till tomten. Högt och soligt läge. På området finns en gemensam pool som är mycket populär, här finns även en välordnad båthamn där det finns möjlighet till båtplats. Möjlighet att överta inventarier

Grisslehamn
Mobackens väg 11
Final price: 1 950 000 kr
Enclosed: 60 kvm
Running costs: 17 097 kr/år
Plotarea: 2173 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Grisslehamn / Mobackens Väg