Search Menu
Bostaden är såld

Grisslehamn - Norra fjällboholmar Väddö / Örevägen 4

Högt beläget vinterbonat fritidshus nära havet. Byggår 1991.

Här i Norra Fjällboholmar står en plusisolerad Västkuststuga, byggd för året-runtboende men som har använts mycket lite. Bra planerade 56 kvm med tre sovrum ett trivsamt allrum med kök i öppen planlösning med burspråk. Huset är i gott skick men det finns en del kvar att slutföra för den nya ägaren. Grunden behöver putsas, fasaden tvättas och altaner byggas klart. Vattenbrunn finns borrad på tomten men inte indraget i huset. BDT-avlopp (trekammarbrunn) är klart men för Separett (miljötoalett) är det endast förberett. På tomten behöver man röja sly och kanske ta ner några träd. När det är gjort är det bara att njuta av ett fantastiskt hus med bara 300 m till havet och de vackra klipporna och Roslagsleden som går längst med havet. Norra Fjällboholmar är ett välordnat fritidshusområde intill Ålands hav. I närheten finns gemensamhetsanläggning med liten pool, tennisbana, bastu, havsbad och båthamn. Välkomna att se detta hus med stor potential!

Grisslehamn / Norra fjällboholmar Väddö
Örevägen 4
Final price: 1 600 000 kr
Enclosed: 56 kvm
Running costs: 11 600 kr/år
Plotarea: 2346 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Grisslehamn / Örevägen