Search Menu
Bostaden är såld

Grisslehamn - Norra fjällboholmar Väddö / Rödjavägen 7

Fritidshus i populära Fjällboholmar

På Rödjavägen ligger detta fritidshus på 35 välplanerade kvadratmeter fördelade på hall, kök, vardagsrum och ett sovrum. Med en mysig farstukvist att sitta och njuta av eftermiddags- och kvällssolen på. En gäststuga på ca 10 kvm med fin altan i soligt läge och flera sängplatser. Tomten på 2 313 kvm har en del lättskött gräsmatta och resten är natur- och skogstomt. Ett populärt och välordnat område med närhet till Grisslehamn, Ålands hav och med en fin badstrand vid Fjällboholmar ca 800 m från huset. Både fritids- och permanentboende omkring. I området finns en föreningslokal, tennisbana, fotbollsplan, lekplats, barnpool. Där finns också tvättstuga, dusch och bastu. Ett lite enklare fritidsnöje att njuta av eller ett hus med stora möjligheter. Byggrätten är 80 kvm (bostadshus) + 40 kvm (uthus). Välkomna!

Grisslehamn / Norra fjällboholmar Väddö
Rödjavägen 7
Final price: 790 000 kr
Enclosed: 35 kvm
Running costs: 10 050 kr/år
Plotarea: 2313 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Grisslehamn / Rödjavägen