Söderuddsvägen 5

Söderuddsvägen 5

Slutpris

1 875 000 kr


Södra fjällboholmar Väddö— Grisslehamn— Norrtälje

Söderuddsvägen 5


Slutpris
1 875 000 kr

Södra fjällboholmar Väddö— Grisslehamn— Norrtälje

Välskött fritidshus vid havet

I ett havsnära läge vid vackra Fjällboholmar ligger detta välordnade fritidshus om 54 kvm med ljusa och fräscha ytskikt och en stor härlig solig altan på en fin välskött tomt om 2222 kvm med plana gräsytor och en del berg i dagen.

Det välskötta huset har löpande underhållits och renoverats och har genomgående fina ljusa ytskikt, fräscht badrum och en mycket bra och trevlig planlösning med två sovrum och vardagsrum/kök i öppen plan samt fina fönsterpartier som släpper in massor av ljus. Från vardagsrummet som har braskamin och burspråk når man den stora, fina, soliga altanen delvis under tak. På tomten finns även en fint inredd gäststuga om ca 10 kvm samt ett oisolerat uthus om ca 10 kvm.

Tomten som ligger så havsnära så du hör vågorna slå mot klipporna har fina plana gräsytor för lek och spel, vackra släta berg i dagen, en del fri natur och lättskötta planteringar. Från huset når man inom 5 minuters promenad den fina skyddade stranden, klipporna och havet bara några hundra meter bort.

I området finns tennisbanor, fotbollsplan, lekplats med barnpool, föreningslokal med tvättstuga, vintervatten, toalett, dusch och bastu samt även båtuppläggningsplatser m.m.

Närhet till Grisslehamn som är en härlig sommarstad med restauranger, affärer, fiskehamn och Eckerö linjen som går till Åland.


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
13 219 kr/år
Tomtarea
2 222 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-06-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Söderuddsvägen såldes av oss 2016-06-08. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Söderuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.