Search Menu
Bostaden är såld

Grisslehamn - Södra fjällboholmar Väddö / Söderuddsvägen 5

Välskött fritidshus vid havet

I ett havsnära läge vid vackra Fjällboholmar ligger detta välordnade fritidshus om 54 kvm med ljusa och fräscha ytskikt och en stor härlig solig altan på en fin välskött tomt om 2222 kvm med plana gräsytor och en del berg i dagen. Det välskötta huset har löpande underhållits och renoverats och har genomgående fina ljusa ytskikt, fräscht badrum och en mycket bra och trevlig planlösning med två sovrum och vardagsrum/kök i öppen plan samt fina fönsterpartier som släpper in massor av ljus. Från vardagsrummet som har braskamin och burspråk når man den stora, fina, soliga altanen delvis under tak. På tomten finns även en fint inredd gäststuga om ca 10 kvm samt ett oisolerat uthus om ca 10 kvm. Tomten som ligger så havsnära så du hör vågorna slå mot klipporna har fina plana gräsytor för lek och spel, vackra släta berg i dagen, en del fri natur och lättskötta planteringar. Från huset når man inom 5 minuters promenad den fina skyddade stranden, klipporna och havet bara några hundra meter bort. I området finns tennisbanor, fotbollsplan, lekplats med barnpool, föreningslokal med tvättstuga, vintervatten, toalett, dusch och bastu samt även båtuppläggningsplatser m.m. Närhet till Grisslehamn som är en härlig sommarstad med restauranger, affärer, fiskehamn och Eckerö linjen som går till Åland.

Grisslehamn / Södra fjällboholmar Väddö
Söderuddsvägen 5
Final price: 1 875 000 kr
Enclosed: 54 kvm
Running costs: 13 219 kr/år
Plotarea: 2222 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Grisslehamn / Söderuddsvägen