Search Menu
Bostaden är såld

Grisslehamn - Singö / Stornotsand 13

Nybyggt vinterbonat fritidshus med havsutsikt

På en plan, havsnära trädgårdstomt om 2110 kvm ligger denna nyproducerade fritidsvilla om 132 kvm med viss havsutsikt och modern öppen planlösning med taket öppet till nock. Det nyproducerade huset har det mesta du förväntar dig i ett modernt fritidshus, härligt luftig öppen planlösning med taket öppet upp till nock, havsutsikt, modernt kök med inbyggd häll, ugn, micro och diskmaskin samt kyl och frys. Här finns tre bra sovrum och ett loft som kan bli tv rum eller extra gästrum i framtiden. Badrummet har kakel och klinker i neutrala färger, dusch WC och handfat med kommod. Från Vardagsrummet når man enkelt den stora fina altanen delvis under tak med viss havsutsikt. Nyanlagd tomt med stor potential och stora plana ytor. Här väljer du själv om du vill ha en gräsmatta eller kanske en mer lättskött naturtomt. Här finns även plats för ett gästhus eller kanske ett garage. Från tomten når man enkelt bryggan med båtplats via servitut, ett hundratal meter från huset.

Grisslehamn / Singö
Stornotsand 13
Final price: 2 600 000 kr
Enclosed: 132 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Grisslehamn / Stornotsand