Search Menu
Bostaden är såld

Hägersten - Fruängen / Anna Sandströms Gata 22, 1 tr

4:a med rolig förändringspotential!

Spännande projekt för den händige säljes på uppdrag av brf Damhandsken! En riktig renoveringspärla att sätta din egen prägel på! Trivsam och välplanerad fyra som har alla bra kvaliteter en bostad ska ha såsom låg månadsavgift, gavelläge, vardagsrum med fönster på två väggsidor och fiskbensparkett i original, stor balkong med kvällssol, tre bra sovrum som ligger åtskilda från varandra, gästtoalett samt klädkammare. Lägenheten är lugnt belägen med fönster mot föreningens lummiga innergård respektive en grön allmänning. I källaren till detta hus finns tvättstugan, barnvagnsrum finns i entrén och cykelrum runt hörnet. Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare. I månadsavgiften ingår kabel-tv från Com Hem om ca 17 kanaler. Tryggt boende i en av Fruängens äldsta föreningar. Stabil, solid brf med mycket låg belåningsgrad och trivsam innergård med fruktträd och grillplats. Lekplats finns runt husknuten. Endast 2-3 minuters promenad till centrum och tunnelbanans röda linje som tar dig till innerstan på dryga 15 minuter samt kort promenadavstånd till vackra Långbro Park.

Hägersten / Fruängen
Anna Sandströms Gata 22, 1 tr
Final price: 3 390 000 kr
Enclosed: 80 kvm
Community fee: 3 630 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hägersten / Anna Sandströms Gata