Search Menu
Bostaden är såld

Hägersten - Fruängen / Anna Sandströms Gata 20, 3 tr

Högst upp utan insyn och stor balkong med kvällssol!

Perfekt planerad och yteffektiv fyra med låg avgift högst upp i huset. Bostaden ligger tyst och lugnt och helt insynsskyddat med utsikt mot den fina innergården åt ena hållet och mot ett lummigt skogsparti åt andra hållet. Lägenheten disponeras som en stor trea idag där det tredje sovrummet används som matrum. Sovrummet återställs enkelt genom att sätta upp den nedtagna väggen. Köket kommer ändå ha plats för ett normalstort matbord för ca fyra personer. Bostaden har hall med gästtoalett och en stor skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning samt säkerhetsdörr. Ett fräscht kök i vitt från 2015, vardagsrum med utgång till en stor, härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol, med trätrallgolv av akacia och markis samt ett badrum med badkar, handfat och wc. Sovrummen är rymliga och ligger avskiljda från varandra. Lägenheten har också en klädkammare med Elfa-inredning samt ytterligare garderober och en platsbyggd förvaringslösning i vardagsrummet. Persienner finns i alla fönster. Kabel-tv ingår i månadsavgiften. Barnvagnsrum finns i entrén. Tryggt boende i en av Fruängens äldsta föreningar. Stabil, solid brf med mycket låg belåningsgrad och trivsam innergård med fruktträd och grillplats. Lekplats finns runt husknuten. Endast 2-3 minuters promenad till centrum och tunnelbanans röda linje som tar dig till innerstan på dryga 15 minuter samt kort promenadavstånd till vackra Långbro Park.

Hägersten / Fruängen
Anna Sandströms Gata 20, 3 tr
Final price: 3 680 000 kr
Enclosed: 80 kvm
Community fee: 3 630 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Hägersten / Anna Sandströms Gata