Search Menu
Bostaden är såld

Hägersten - Fruängen / Doktor Widerströms Gata 54, 3 tr

FAST PRIS! Riktigt fin tvåa med den rätta känslan! Välplanerad och insynsskyddad bostad högst upp i huset. Solig lägenhet med genomgående planlösning med fönster i två väderstreck och utgång till mysig balkong med söderläge. Bostaden är ljus och fräsch med kök med vita luckor och brunbetsad ekbänkskiva med gråmelerad mosaik ovanför och upp till tak samt rostfria vitvaror. Sovrum mot innergården med stor garderob, i tyst och lugnt läge. Stort, lättmöblerat vardagsrum, helkaklat badrum med vädringsfönster och hall med gott om garderober samt säkerhetsdörr. Stabil, stor Riksbyggen-förening som inte har behövt höja avgiften de senaste åtta åren. Föreningen har stambytta badrum, ny el, treglasfönster, stor tvättstuga, föreningslokal, hobbyrum och gästlägenhet. Ca fem minuters promenad till centrum och tunnelbanan och med populära matställen, gym och stor livsmedelsbutik strax utanför. Bostaden säljes med fast pris. Tillträde under september månad 2016.

Hägersten / Fruängen
Doktor Widerströms Gata 54, 3 tr
Final price: 2 450 000 kr
Enclosed: 58 kvm
Community fee: 3 363 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hägersten / Doktor Widerströms Gata