Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Hägersten / Västertorp
Isgränd 3
Utgångspris: Kalkyl 2 595 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 60 kvm
Community fee: 3 159 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)

Hägersten - Västertorp / Isgränd 3

Charmig, totalrenoverad tvåa i ett helt insynsskyddat läge högst upp i huset. Balkong mot innergården i soligt söderläge. Sovrum med plats för för dubbelsäng och nattduksbord. Lägenheten är stilrent renoverad och genomgående med ekparkett, entrédel med klinkergolv och stort, helkaklat badrum i grått och vitt med fönster. Mycket fint retrokök med ommålade originalskåp som ger äkta köksglädje med komplett modern köksutrustning och med gott om skåpförvaring, bra arbetsytor och alla bekvämligheter. Två klädkammare. Bostad mitt i det centralaste av Västertorp med tunnelbanan runt hörnet och ett par minuters promenad till Västertorp Centrum med mataffärer, butiker och restauranger.


Köksinspiration

Provmöblera
Kök med separat matplats
Kök med separat matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong i söder
Balkong i söder
Helkaklat stambytt badrum
Helkaklat stambytt badrum
Isgränd 3
Isgränd 3
Entré/hall och vardagsrum
Entré/hall och vardagsrum
Kök
Kök
Kök med originalskåp
Kök med originalskåp
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrumsfönster
Vardagsrumsfönster
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sovrum
Sovrum
Klädkammare
Klädkammare
Hall mot sovrum och kök
Hall mot sovrum och kök
Högst upp i huset
Högst upp i huset
Föreningens tvättstuga
Föreningens tvättstuga
Föreningens gästlägenhet
Föreningens gästlägenhet
Gästlägenhet
Gästlägenhet
Föreningslokal
Föreningslokal
Föreningens uteplats med trädgårdsmöbler och grillplats
Föreningens uteplats med trädgårdsmöbler och grillplats
Västertorps centrum
Västertorps centrum
Kort promenad till T-bana i Västertorp
Kort promenad till T-bana i Västertorp
Hägerstensbadet
Hägerstensbadet
Hägerstensbadets utegym
Hägerstensbadets utegym
Hägerstensbadet
Hägerstensbadet
2-d ritning
2-d ritning
3-d ritning
3-d ritning
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Entré/hall
  Golv. klinker Väggar: målade Bra hall med mycket gott om förvaring i två klädkammare. Från hallen nås bostadens samtliga rum. Vid ytterdörr ligger gråsvart klinker och i den bortre delen ligger ekparkett. Väggarna är vitmålade.
 • Kitchen
  Golv. linoleum Väggar: målade Charmigt kök med mycket retrokänsla i de välbevarade originalköksskåpen med snabelhandtag. Köket är vitt med vita kakelplattor ovan arbetsbänk i grått virr-varr mönster. Separat matplats med plats för sex personer. På golvet ligger ett schackrutigt linoleumgolv i ljusgrå/vanilj och väggarna är vitmålade.
 • Livingroom
  Golv: parkett Väggar: målade Rymligt vardagsrum med stort ljusinsläpp från brett fönster samt delvis glasad balkongdörr. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Utgång till balkong med utsikt mot trädtopparna.
 • Bedroom
  Golv: parkett Väggar: målade Sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Fönster mot föreningens gröna innergård. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  60 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  2 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1951
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
 • Beskrivning
  Flerfamiljshus
Energideklaration
 • Energiprestanda
  224 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2009-12-02
TV- och Internetanslutning
 • Kabel-tv via Com Hem. Riktigt bredband (fiberoptisk kabel indraget av Stokab) är installerat i fastigheten (samt med kopplingsskåp i hallen) vilket ger möjlighet till internetuppkoppling om upp till 100 Mbit/s samt ip-telefoni. Det finns ett stort antal bredbandsoperatörer att välja mellan, exempelvis Telia Sonera. Se Stokabs hemsida för exempel på operatörer.
Balkong
 • Balkong i söder mot föreningens innergård.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen har sju parkeringsplatser som går att hyra för 350 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Fri parkering på omkringliggande gator.
Economy
 • Community fee
  3 159 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Försäkring
  150 kr/mån
 • Hushållsström
  264 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  414 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Då lägenheten är tom och ej bebodd och säljes på uppdrag av föreningen saknas uppgift om hushållets driftskostnader. Kostnaderna ovan är hämtade från Konsumentverkets beräkning av skäliga levnadskostnader och beräknat på ett hushåll om två personer. Se www.konsumentverket.se för mer information.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,0148040
 • Andel av årsavg.
  Uppgiften har ej gått att få fram
 • Andelstal insats
  Uppgiften har ej gått att få fram
 • Andelstal kommentar
  Angivet andelstal är andelstalet för en lika stor lägenhet i föreningen. Nytt andelstal kommer att räknas fram då denna lägenhet som idag är hyresrätt blir bostadsrätt.
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2016-09-08.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Kälkbacken 1.
 • Allmänt
  Brf Kälkbacken 1 bildades 2008 och köpte fastigheten i november 2010 av förre hyresvärden Stockholmshem. Föreningen är belägen på Isgränd 1-17 och Störtloppsvägen 1-3 och består av 68 bostadslägenheter och 6 lokaler som nu sålt för att byggas om till bostäder. 10 av dessa bostadslägenheter kvarstår för närvarande som hyresrätter. Hyresrätterna utgör en god "dold tillgång" eftersom de vartefter de blir tomma kan upplåtas av föreningen till bostadsrätt och på så vis inbringa kapital till medlemmarnas gemensamma kassa. Föreningen har under 2013-2015 upplåtit sex hyresrätter med bostadsrätt. Både tvättstuga och stambyte finansierades delvis genom redan avsatta medel vid ombildandet. 2012 gjordes en fönsterrenovering av samtliga fönster. Föreningen har också installerat portkodlås i fastigheterna, upprustat grönytorna och gården mellan husen. Teknisk och ekonomisk förvaltning samt fastighetsskötsel utförs SBC från och med 1 januari 2015. Föreningen har också tecknat kollektivt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen för sina medlemmar.
 • Gjorda renoveringar
  2012- Stambyte och renovering av badrum 2011- Föreningen färdigställde en helt ny tvättstuga på Isgränd 11 2012- Renovering av fönster 2015- Iordningsställande av lokal för kalas m.m. för uthyrning till de boende samt övernattningslägenhet på gavel till Isgränd 17. 2016- Fyra källarlokaler har sålts till entreprenören Trappstegen AB och denne bygger nu om dessa lokaler till sammanlagt 8 st mindre lgh som kommer att komma ut till försäljning under hösten.Lägenheterna är mindre och kommer att byggas om till ytan mellan 25-35 kvm /st. Byggs som 1 rum och kök med badrum och några av dem med sovalkov. Den totala ytan av källarlokaler är 238 kvm och sålts till entreprenören för 4.000.000:- När lgh nu säljs under hösten är det entreprenören som säljer dessa.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningens tvättstuga ligger i källaren till Isgränd 11. Den är utrustad med storhushållsmaskiner från Miele. Här finns tre tvättmaskiner, två torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel. Cykelställ finns på gården. Föreningen har även en lokal för kalas m.m för uthyrning till de boende. (På gaveln till Isgränd 17).
Området
 • Västertorp är ett lugnt, grönt och barnvänligt område med härlig småstadskänsla med närhet till många bra daghem, förskolor och flera fina lekparker. I området finns bland annat den välskötta parkleken Lugnet samt grundskolan Västertorpsskolan. Några minuter ifrån bostaden har du Västertorps Sim- och Idrottshall. Här finns badanläggning och motionssporter att utöva samt även ett gym. Sommaren spenderas gärna på Hägerstensbadet på andra sidan Personnevägen. Hägerstensbadet har tempererade utomhusduschar och en utomhuspool som är 25 meter lång. Här anordnas simskola på sommaren. I och omkring Västertorps centrum finns drygt 20 skulpturer i olika stilar, vilket gör Västertorp till Stockholms största permanenta skulpturutställning. De placerades ut av Hägerstensåsens kulturella förening och invigdes 1955 av Kung Gustaf IV Adolf och Drottning Louise. En av de mest kända skulpturerna, Gubben med geten, är skapad av den svenska skulptören Allan Runefelt i brons och belägen i Västertorps centrum. I Västertorps centrum, något kvar härifrån, finns all behövlig service såsom bank, apotek, post, folktandvård, mataffärerna Coop och Hemköp, diverse butiker, frisör, bankomat, bageri, pizzeria, restauranger, caféer och till och med en härlig pralinbutik Märtas Chokladfabrik som ligger inhyst i ett hyreshus. Tunnelbanestation Västertorp ligger längst upp på gatan och nås på bara en minut och tar dig till T-centralen på ca 17 minuter. Buss 192 och 910 passerar också i området. Med bil tar du dig snabbt ut via påfart till E4:an från Personnevägen och vidare till Stockholm city på 10 minuter. Åker du istället söderut i ca 6 minuter når du Skärholmen Centrum; Stockholms största innecentrum. Nära till grönområden och Mälaren med mysiga promenadstråk och badmöjligheter vid Vinterviken. Cykelavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS-gym samt den populära restaurangen "Landet". Vid Telefonplan avgår också flera busslinjer. Med cykel tar det ca 15 minuter in till Hornstull och Liljeholmen. I Liljeholmen finns också Liljeholmstorget Galleria med 90 butiker och stort utbud av shopping.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten