Search Menu
Bostaden är såld

Hägersten / Skridskovägen 10

2:a med balkong!

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a om 54 kvm i trevliga Västertorp! Genomgående ljus lägenhet med fönster i två väderstreck och en solig balkong. Rymlig hall med intilliggande klädkammare, vardagsrum med utgång till balkong, 50-tals kök med originalluckor och bra arbetsytor med matplats intill fönster. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett fräscht helkaklat badrum med badkar. I hela lägenheten ligger ett parkettgolv och väggarna är ljust färgsatta. I närheten ligger Västertorp centrum med livsmedelsbutiker, restauranger all annan service man kan tänka sig. Lägenheten ligger bara ett par minuter från Hägerstensåsens tunnelbana som tar dig till t-centralen på bara 15 minuter. Välkommen på visning!

Hägersten
Skridskovägen 10
Final price: 2 800 000 kr
Enclosed: 54 kvm
Community fee: 3 044 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hägersten / Skridskovägen