Search Menu
Bostaden är såld

Hägersten - Västertorp / Snöflingebacken 9, 4 tr

Unikt läge med milsvid utsikt

Ljus och rymlig trea högt upp på fjärde våningen med gavelläge, fönster i tre väderstreck och milsvid utsikt. Lägenheten är underbart luftig med trevlig planlösning och helt insynsskyddad. Här kan du från de allra flesta fönstren följa solens uppgång till nedgång. Här finns hall med garderober, städskåp, stor klädkammare samt säkerhetsdörr. Nytt kök i vitt från 2015, stort vardagsrum med fönster på två väggsidor, två rymliga sovrum som ligger åtskilda från varandra och ett kaklat badrum med badkar, wc, tvättmaskin och stort vädringsfönster. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som vetter mot föreningens gröna trädgård och har sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Bekvämt boende med hiss i huset, bastu, övernattningsrum, barnvagnsrum, parkeringsplatser och lummig trädgård med gräsmatta, murad grill och sandlåda för de yngsta. Modern, stambytt förening med energisnål bergvärme installerad och nya treglasfönster med persienner. Huset är beläget på mysiga Snöflingebacken; Västertorps högst belägna punkt, som är en lugn återvändsgata inbäddad i grönska och blommande syrener med endast ett par minuters promenad till tunnelbanestation Hägerstensåsen som tar dig till city på cirka en kvart.

Hägersten / Västertorp
Snöflingebacken 9, 4 tr
Final price: 3 970 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 3 891 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Hägersten / Snöflingebacken