Search Menu
Bostaden är såld

Hägersten - Telefonplan - Midsommarkransen / Tellusborgsvägen 90, vån 4

Yteffektiv 1:a om 36 kvm med balkong i söderläge!

Välkommen till denna mycket yteffektiva 1:a om 36 kvm med alkov och härlig balkong i soligt söderläge! Genomgående ljus och fräsch lägenhet med högt läge i huset. Allrummet är socialt planerat med utrymme för matplats, sällskapsdel och dubbelsäng i avskärmat läge. I allrummet finns även lägenhetens moderna och stilfulla kök som är utrustat med kyl/frys, glaskeramikhäll, ugn och fläkt. Från allrummet tar man sig ut på lägenhetens rymliga- och soliga balkong som har gott om plats för både möbler och planteringar. Badrummet är toppfräscht med grått klinkergolv samt vitt väggkakel, och utrustat med golvvärme, dusch (vikvägg i glas), handfat, toalett, badrumsskåp med spegel samt förberett för tvättmaskin. Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du med direkt närhet till T-banans röda linje, konstfack, affärer, gym samt mysiga små restauranger och cafeér. Välskött förening med låga avgifter! Välkommen på visning!

Hägersten / Telefonplan - Midsommarkransen
Tellusborgsvägen 90, vån 4
Final price: 2 700 000 kr
Enclosed: 36 kvm
Community fee: 2 005 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 4 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hägersten / Tellusborgsvägen