Toffelbacken 17, Accepterat pris!

Toffelbacken 17, Accepterat pris!

Slutpris

4 300 000 kr


Solberga/älvsjö— HÄGERSTEN— Stockholm

Toffelbacken 17, Accepterat pris!


Slutpris
4 300 000 kr

Solberga/älvsjö— HÄGERSTEN— Stockholm

Rymlig 4:a i naturnära område med gott ljusinsläpp och balkong i soligt söderläge

Topp 4:a till acceptpris! Ring för visning! Söker du efter en rymlig 4:a i ett lugnt och naturnära område? Då har du hittat helt rätt. Välkomna till denna rejäla bostad om hela 104 kvm med balkong i soligt söderläge. Här erbjuds generösa ytor för hela familjen med helrenoverat kök och badrum samt även gästtoalett. Stort och rymligt vardagsrum positionerat bredvid köket med gott om plats för soffa och övrigt möblemang. Moderniserat kök med riklig förvaring och rejäla arbetsytor. Matplats för ca 4-6 personer invid större fönsterparti, härifrån nås även balkongen som blickar ut mot föreningens nyrenoverade och grönskande innergård med flera grillplatser och trevliga utomhusmiljöer för dess medlemmar.
Gott om förvaring med flertalet inbyggda garderober i samtliga sovrum.

Föreningen har hela 96 parkeringsplatser till sitt förfogande och har nyligen installerat solceller på taken för billigare och miljövänligare energi. Goda kommunikationer med buss 144 till antingen Älvsjö centrum där du kan färdas vidare in till stan på ca 10 min med pendeln alternativet finns buss 165 som tar dig till Liljeholmen på 8 minuter eller till Farsta C. För mathandel finns flera matbutiker i både Älvsjö torg och vid Telefonplan.

Välkommen hem!


Boarea
104 kvm
Avgift
4 981 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-19

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Toffelbacken såldes av oss 2022-08-19. Se alla våra försäljningar i HÄGERSTEN samt även på Toffelbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.