Search Menu
Bostaden är såld

Hallstavik - Norrby Udde / Bredviksvägen 2

Fint fritidshus på lättskött naturtomt

På en högt belägen, solig, sydvästvänd naturtomt om 2162 kvm ligger detta fina, vinterbonade fritidshus om 52 kvm med en stor härlig altan i perfekt västerläge. Huset har en praktisk planlösning med två bra sovrum, toalett, kök och ett stort vardagsrum med murad öppen spis med insats. Här finns även en gäststuga om 10 kvm med en effektiv design som ger stort utrymme och en vedeldad bastu med omklädningsrum. Den fina naturtomten har ett högt och fritt sydvästläge med massor av sol och en avskild och insynsskyddad baksida mellan byggnaderna. Från tomten når man enkelt den fina skyddade båthamnen, badberget och sandstranden några hundra meter från huset. Fint läge i norra skärgården där man enkelt når sommaridyllerna Grisslehamn och Herräng på 15-20 min med motorbåt men även Öregrund, Älmsta och Östhammar finns inom räckhåll. Vacker skärgårdsmiljö med små kobbar och skär samt närhet till havet.

Hallstavik / Norrby Udde
Bredviksvägen 2
Final price: 960 000 kr
Enclosed: 52 kvm
Running costs: 14 371 kr/år
Plotarea: 2162 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hallstavik / Bredviksvägen