Search Menu
Bostaden är såld

Hallstavik - Edebo-Gillberga / Gillbergavägen 3

Vinterbonat fritidshus med lantligt läge och gästhus!

Nu finns möjlighet att förvärva ett välskött och stort fritidshus i idylliska Gillberga. Här bor ni med fantastisk utsikt över ängarna med ett ostört läge. Tomten om 2249 kvm är en lättskött trädgårdstomt med vackra inslag av berg. Här finns plats för hela familjen och barnens lek. När vännerna kommer på besök finns ett gästhus på ca 35 kvm med eget kök. Huset erbjuder vidare bland annat generösa sällskapsytor, härlig altan, 3-4 sovrum, duschrum med WC och en värmande kamin. Här finns möjlighet att njuta av Roslagen vid alla årstider. Trots sitt lantliga läge finns Hallstavik endast ca 10 min bort. I Hallstavik finns alla tänkbara serviceinrättningar man kan behöva så som: läkarmottagning, polisstation, butiker, apotek, systembolag, samt flera skolor och förskolor. Här finns dessutom förutom en vacker och omväxlande 18-håls golfbana även ett tempererat utomhusbad som håller ca 27 grader med en traditionell bassäng, 25 meter lång med 4 banor samt en småbarnsdel, en ungdomsdel och en vuxendel. Ungdomssektionen inrymmer bland annat en 63 meter lång vattenrutschbana, hopplagun och klättervägg! Välkommen på visning !

Hallstavik / Edebo-Gillberga
Gillbergavägen 3
Final price: 1 450 000 kr
Enclosed: 121/60 kvm
Running costs: 29 880 kr/år
Plotarea: 2249 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hallstavik / Gillbergavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.