Search Menu
Bostaden är såld

Hallstavik - Norrby Udde / Norrby uddes väg 26

På en fin insynsskyddad och solig naturtomt om 2419 kvm nära väddöviken med fint strandbad och välordnad båthamn ligger detta välskötta fritidshus om 46 kvm med gäststuga om ca 35 kvm. Huset har genomgående mycket fint skick, här finns ett stort sovrum som enkelt kan delas av till två små, kök med matplats för 4-6 personer, stort vardagsrum med stor murad öppen spis samt ett badrum med ljusa ljusa fräscha skikt, dusch, handfat och separett. Från vardagsrummet når man den stora, helt insynsskyddade altanen i perfekt söderläge delvis under tak. Även på framsidan av huset finns en altan under tak i högt fritt läge, med utsikt över tomten och kvällssol. Här finns även ett gästhus/förråd om ca 35 kvm med ett fint inrett gästrum med plats för fyra bäddar och ett pentry, i den andra delen är det ett stort isolerat förråd/ snickarbod. Den stora öppna och soliga tomten har ett mycket fint och skyddat läge, nära både den fina stranden och båthamnen där det även finns fina badklippor. Tomten är till större delen naturtomt med mindre lättskötta gräsytor, fina planteringar med perenna växter, rosor, kaprifol, clematis m.m.

Hallstavik / Norrby Udde
Norrby uddes väg 26
Final price: 1 200 000 kr
Enclosed: 46 kvm
Running costs: 18 266 kr/år
Plotarea: 2419 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hallstavik / Norrby Uddes Väg