Timmervägen 10

Timmervägen 10

Slutpris

1 475 000 kr


Hallstavik— Norrtälje

Timmervägen 10


Slutpris
1 475 000 kr

Hallstavik— Norrtälje

Rymlig familjevilla i lugnt villakvarter

Rymlig familjevilla belägen i lugnt villakvarter på återvändsgata. Nära skola, badhus och centrala Hallstavik. Huset passar utmärkt för familj och för dig som vill ha stor boyta. Passande även för egenföretagare där tillbyggnaden intill garaget med egen entrédörr är optimal för verkstad och har även ett kontorsrum intill. Plan trädgårdstomt med staket mot vägen och utsikt mot allmänning i söder. Stort inglasat uterum och härliga altaner. Garage med fjärrstyrd garageport. Huset har 6 rum och kök och två badrum förutom kontor och verkstad. Välskött hus som är renoverat mellan 2002-2013. Båda badrummen, kök och ytskikt är renoverade. Se bifogad renoveringslista med årtal för varje uppdatering. Ett fint hus i ett trevligt område. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
155/67 kvm
Driftkostnad
25 738 kr/år
Tomtarea
891 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-10-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.