Search Menu
Bostaden är såld

Handen - Centrala Handen- Folkparken / Folkparken 10, Entréplan

Stor 2:a med insynsskyddad uteplats i populära Folkparken!

Varmt välkomna till denna fräscha 2:a belägen på entréplan i attraktivt och centralt område i Handen! Här finns ett boende där man har direkt närhet till utmärkta kommunikationer, Handens C:s gedigna butiksutbud, gym och vacker natur i Rudans friluftsområde. Lägenheten har en genomtänkt och modern planlösning med generöst ljusinsläpp. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och bjuder in till långa och trevliga familjemiddagar. Här finns även utgången till den stora och trevliga uteplatsen som har underbar kvällssol och ligger inbäddad i grönska. Tack vare generösa ytor i såväl hall och sovrum, finns gott om plats för förvaring och dessutom finns en praktisk klädkammare. Badrummet är fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare och inredd med snyggt kakel och klinker. Välkomna till ett hem att verkligen trivas i!

Handen / Centrala Handen- Folkparken
Folkparken 10, Entréplan
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 58 kvm
Community fee: 4 337 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: Entréplan
Sold: 2016-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Folkparken