Search Menu
Viewings
 • Måndag 31 oktober 18:30-19:00

  Öppen visning / Varmt välkommen!

 • Söndag 30 oktober 14:15-15:00

  Öppen visning / Varmt välkommen!

Book a viewing
Handen / Centrala Handen
Midgårdsvägen 16
Utgångspris: Calculation 1 895 000 kr
Make a bid
Enclosed: 64,4 kvm
Community fee: 4 203 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)

Handen - Centrala Handen / Midgårdsvägen 16

Väldigt fin 3:a i Centrala Haninge!

Med ett populärt och centralt läge ligger denna ljusa samt välplanerade lägenhet som är i genomgående toppskick. Stort och rymligt vardagsrum, fint kök, fräscht nytt badrum från stambytet, två sovrum, inglasad balkong i västerläge på ca 8 kvm. Lugnt läge med närhet till service och bra kommunikationer. Bor du i Brf Hanveden har du nära till det mesta. I denna skärgårdskommun finns ett stort utbud på olika naturområden. Inom gångavstånd finns Haninge centrum samt kommunikationer som bussar och pendeltåg. Det tar 25 minuter med pendeltåg till Stockholms central. Varmt välkommen på visning!


Kitchen inspiration

Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  - ENTRÉHALL Välkomnande hall med ljusmålade väggar, inbyggda garderober samt goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen ligger klädkammaren. - KLÄDKAMMARE Väldigt praktisk och rymlig klädkammare med skjutdörrar och bra förvarings möjligheter. - SOVRUM 1/MASTER BEDROOM Ljust och harmoniskt sovrum med ett trevligt ljusinsläpp, gott om plats för dubbelsäng samt byrå. - BADRUM Nytt badrum från 2015 då hela föreningen genomgick ett stambyte. Badrummet är väldigt fräscht med helkaklade väggar, wc, duschhörna med glasväggar, handfat, vädringsfönster och spegelskåp. - KÖK Fräscht kök med en stilren design och smarta förvaringslösningar. Köket består av vita skåpluckor, rött kakel, design fläkt, induktionshäll, integrerad ugn, integrerad diskmaskin, integrerad mikro, gott om arbetsyta samt en kombinerad kyl/frys. Matplats för ca 4-6 personer. - SOVRUM 2 Mysigt sovrum med mörkt golv och vitmålade väggar samt två ingångar. Här får du plats med en 140 cm säng samt en byrå. Rummet kan även disponeras som ett kontor. - VARDAGSRUM Underbart vardagsrum med vitmålade väggar, genomgående mörkt golv och gott om plats för den stora soffan samt annat möblemang. Detta rum skapar en härlig atmosfär med det luftiga utrymmet, trevliga ljusinsläppet och närheten till balkongen. - BALKONG Mysig inglasad balkong på ca 8 kvm i västerläge. Här får du plats med stora möbelgrupper. - ÖVRIGT Till lägenheten ingår ett källarförråd. Lägenheten är en 2:a enligt lägenhetsförteckning men disponeras som en mini 3:a.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  64,4 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  1956
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
Tv and internet
 • Föreningen har sedan januari 2014 infört en öppen Fiberlösning som ger medlemmarna ett större utbud av operatörer att välja för sitt bredband, telefoni samt TV. Ett tips är att gå in på www.bredbandswebben.se och skriva in din adress så kan du se mer vilka tjänster och priser som gäller. Basutbud från ComHem.
Parking/Other buildings
 • Det finns 74 garage och 62 p-platser. Separat kö.
Economy
 • Community fee
  4 203 kr/mån
 • Hushållsström
  300 kr/mån
 • Total operating costs
  300 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andelstal insats
  0,50686
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår: Värme, vatten och basutbud kabel-TV
 • Planerade avgiftsändringar
  Det finns inga planerade avgiftshöjningar 2016/2017. (PG 2016-10-17)
Föreningen
 • Benämning
  Brf Hanveden 1.
 • Allmänt
  BRF Hanveden bildades den 17 september 1956. Föreningen består av 197 lägenheter. Bostadsområdet ligger i Handen ca 20 km söder om Stockholm. Bor du i BRF Hanveden har du nära till det mesta. I denna skärgårdskommun finns ett stort utbud på olika naturområden. Inom gångavstånd finns Haninge centrum samt kommunikationer som bussar och pendeltåg. Det tar 25 minuter med pendeltåg till Stockholms central. Det finns allt från förskola till universitet i Handen. Här finns även polis, vårdcentral, tandläkare, frisörer, kulturhus, simhall, systembolag osv. Allt detta och mycket mer inom gångavstånd.
 • Gjorda renoveringar
  2016 - OVK 2016 - Lekplatser 2016 - Radonmätning 2015 - Stambyte
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns källarförråd och tvättstuga.
Area
 • Handen är centralorten i Haninge kommun som är Sveriges största skärgårdskommun. Förutom vacker natur med den fina skärgården som kronan på verket så finns här allt från frisbeegolfbana till gästhamnar och ett sprudlande kulturliv. I Haninge finns fräscha sportanläggningar, flera bibliotek, ett rikt föreningsliv och aktiviteter för alla. Lägenheten är belägen ett par minuter från Haninge C där det finns ett flertal butiker såsom HM, Stadium och Lindex, ett flertal restauranger och caféer, apotek samt så är alla storbanker representerade i centrum. Förutom Haninge C finns även Port 73, som är en modern handelsplats, samt ICA Maxi i närområdet. För den sportintresserade finns ett flertal gym, tennis-och badminton hallar samt Torvalla sportanläggning med fotbollsplan, ishockeyhall och simbassäng. Ett flertal förskolor, grundskolor, gymnasium och högskolan KTH finns i Handen och i närområdena. Handen är ett expansivt område med stora framtidplaner. Flera nyproduktioner är planerade att vara klara inom de närmaste åren och hela centrum byggs om till en ny, modern stadsdel.
 • Kommunikationer
  I Handen finns det utmärkta kommunikationer via pendeltåg, ett flertal bussar samt smidiga bilvägar. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på 25 min och under nattetid finns det bussar som ersätter sträckan. Det finns flera busslinjer, bland annars direktbussar som går till Gullmarsplan. För den bilburne kan man snabbt ta sig ut på 73:an som tar ca en kvart till Stockholm C.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area