Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Handen / Centrala Handen
Midgårdsvägen 26
Enclosed: 24,5 kvm
Community fee: 1 722 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)

Handen - Centrala Handen / Midgårdsvägen 26

Fräsch välplanerad 1:a med låg avgift och stambytt badrum!

Välkommen till denna välplanerad 1:a med ett fräscht kök, trevligt vardagsrum/sovrum och ett nytt badrum från stambytet 2015. Lägenheten är väldigt ljus från flertalet fönster, ljusmålade väggar, parkettgolv, pratisk skjutdörrsgarderob, smart säng med förvaring under och ett bra kök med smarta lösningar. Perfekt första lägenhet eller för övernattning bara ett stenkast från centrum. Varmt välkomna till Midgårdsvägen 26!


Kitchen inspiration

Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  - HALL Välkomnande trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i garderoben med skjutdörrar. Parkettgolv och vitmålade väggar. - DUSCHRUM Helt underbart duschrum som är splitternytt från stambytet 2015. Duschrummet är helkaklat med elburen golvvärme, wc, spegelskåp, kommod, duschhörna med glasväggar och en tvättmaskin. - KÖK Härligt ljust kök med en öppen planlösning till vardagsrummet. Här har du gott om arbetsytor för matlagning samt bra förvaring från flertalet skåp. Maskinell utrustning: Spishäll, ugn, fläkt, kombinerad kyl/frys. - VARDAGSRUM/SOVRUM Mysigt vardagsrum som även disponeras som ett sovrum med en smart säng med förvaring under. Vitmålade väggar och parkettgolv. Här får du plats med en säng, soffa, tv-bord, tv-bänk, liten matplats. - ÖVRIGT Till varje lägenhet ingår ett förråd i källaren. Om köparen vill så ingår soffa, säng, madrass, soffbord, tv-bänk, matbord och stolar.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  24,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  1 rum
Construction
 • Built
  1956
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
Tv and internet
 • Föreningen har sedan Jan 2014 infört en Öppen Fiberlösning som ger medlemmarna ett större utbud av operatörer att välja för sitt bredband, telefoni samt TV. Ett tips är att gå in på www.bredbandswebben.se och skriva in din adress så kan du se mer vilka tjänster och priser som gäller.
Parking/Other buildings
 • Det finns 74 garage och 62 p-platser. Separat kö.
Economy
 • Community fee
  1 722 kr/mån
 • Hushållsström
  150 kr/mån
 • Total operating costs
  150 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andelstal insats
  0,23891
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår: Värme, vatten och basutbud kabel-TV
 • Planerade avgiftsändringar
  Det finns inga planerade avgiftshöjningar 2016/2017. (PG 2016-10-17)
Föreningen
 • Benämning
  Brf Hanveden 1.
 • Allmänt
  BRF Hanveden bildades den 17 september 1956. Föreningen består av 197 lägenheter. På fastigheten finns 13 st bostadshus innehållande 197 lägenheter. Det finns 74 garage och 62 p-platser. Lägenhetsfördelning: 39 st 1 rok, 52 st 2 rok, 91 st 3 rok, 15 st 4 rok. Total bostadsyta: 12 851 kvm. Total lokalyta: 697 kvm. Bostadsområdet ligger i Handen ca 20 km söder om Stockholm. Bor du i BRF Hanveden har du nära till det mesta. I denna skärgårdskommun finns ett stort utbud på olika naturområden. Inom gångavstånd finns Haninge centrum samt kommunikationer som bussar och pendeltåg. Det tar 25 minuter med pendeltåg till Stockholms central.
 • Gjorda renoveringar
  2016 - OVK 2016 - Lekplatser 2016 - Radonmätning 2015 - Stambyte
Area
 • Handen är centralorten i Haninge kommun som är Sveriges största skärgårdskommun. Förutom vacker natur med den fina skärgården som kronan på verket så finns här allt från frisbeegolfbana till gästhamnar och ett sprudlande kulturliv. I Haninge finns fräscha sportanläggningar, flera bibliotek, ett rikt föreningsliv och aktiviteter för alla. Lägenheten är belägen ett par minuter från Haninge C där det finns ett flertal butiker såsom HM, Stadium och Lindex, ett flertal restauranger och caféer, apotek samt så är alla storbanker representerade i centrum. Förutom Haninge C finns även Port 73, som är en modern handelsplats, samt ICA Maxi i närområdet. För den sportintresserade finns ett flertal gym, tennis-och badminton hallar samt Torvalla sportanläggning med fotbollsplan, ishockeyhall och simbassäng. Ett flertal förskolor, grundskolor, gymnasium och högskolan KTH finns i Handen och i närområdena. Handen är ett expansivt område med stora framtidplaner. Flera nyproduktioner är planerade att vara klara inom de närmaste åren och hela centrum byggs om till en ny, modern stadsdel.
 • Kommunikationer
  I Handen finns det utmärkta kommunikationer via pendeltåg, ett flertal bussar samt smidiga bilvägar. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på 25 min och under nattetid finns det bussar som ersätter sträckan. Det finns flera busslinjer, bland annars direktbussar som går till Gullmarsplan. För den bilburne kan man snabbt ta sig ut på 73:an som tar ca en kvart till Stockholm C.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area