Pipvägen 4

Pipvägen 4

Slutpris

6 000 000 kr


Kolartorp— Handen— HANINGE

Pipvägen 4


Slutpris
6 000 000 kr

Kolartorp— Handen— HANINGE

Underbart nyrenoverat enplanshus med påkostade materialval!

Ett nyrenoverat 60-tals hus med alla moderna bekvämligheter, men med 60-talsatmosfären bevarad. Här får de djupa fönsternischerna, de bevarade plattsbyggda garderoberna med gedigen inredning och den stora öppna spisen samsas i en originell planlösning som man sällan hittar idag, men som skapar fantastiskt stora sällskapsytor men samtidigt ett funktionellt hem för den moderna familjen. Den stora nybyggda altanen sticker ut med smarta lösningar men även här med charmen bevarad, då den välkomnande entrén består av ovanliga shifferplattor och koppartak som du sällan stöter på idag. Här äter du frukost på sommaren med äppelträden hängandes över frukostbordet och jordgubbsplantorna på ett armlängds avstånd, mer närproducerat än så blir det inte

Huset är välplanerat med tre stycken sovrum, två underbara badrum med stilren design, vattenburen golvvärme, exklusiva materialval, häftigt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, två stycken trädäckad altaner, underbar tomt mot allmänning som är väldigt avskild, stor parkering med plats för flertalet bilar, två stycken rymliga förråd och en mysig gräsmatta med gott om plats för barnen att leka på. Detta hus måste ses och upplevas med egna ögon.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
133/2 kvm
Driftkostnad
32 800 kr/år
Tomtarea
975 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-11-25

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Pipvägen såldes av oss 2016-11-25. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Pipvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.