Search Menu
Bostaden är såld

Handen / Sleipnervägen 11

Centralt i Handen! 4:a med oslagbart söderläge

I centrala Handen, med ett oslagbart och fritt söderläge samt stor balkong ligger denna stilrena och välplanerade 4:a med snygga klinkergolv och 2 st badrum varav ett topprenoverat. Förutom 2-3 rymliga sovrum finns här ett härligt vardagsrum samt ett stilrent kök med modern känsla och stor matplats. Lägenheten andas ljus och rymd och är fullutrustad med moderna detaljer och stilrena materialval. Från lägenheten erbjuds utsikt över en av de trevligaste innergårdarna området har att erbjuda med bilfria promenadgator, lekplats, grillplats samt underbart grönområde. Här erbjuds komfort för både stora och små. Brf Loke HSB är en av de största föreningarna i Handen med över 600 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Trevliga och bilfria innergårdar myllrar av lek och stoj och naturen finns inpå knuten. Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med närhet till allt som Centrala Handen har att erbjuda. Det är mindre än 100 meter till flertal skolor och förskolor. Slätmossens och Rudans naturreservat samt Torvalla idrottsanläggning är belägna strax intill så även Handen Centrum med utmärkt serviceutbud. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 25 min) och Nynäshamn. Varmt välkommen med ditt intresse!

Handen
Sleipnervägen 11
Final price: 1 925 000 kr
Enclosed: 90 kvm
Community fee: 5 741 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Handen / Sleipnervägen