Search Menu
Bostaden är såld

Handen / Sleipnervägen 101, 1tr

Välplanerad 3:a med Sleipnervägens bästa läge!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a som med enkla medel kan göras om till en 4:a. Bekvämt belägen en trappa upp med direkt närhet till ICA, utmärkta kommunikationer och förskolor samt skolor. Lägenheten bjuder på en inglasad balkong med en trevlig utsikt över vacker grönska och föreningens lekplatser. Balkongen har ett utmärkt söderläge som ger sol från tidig förmiddag till sena kvällar. Här finns alla möjligheter för den växande familjen att trivas i tack vare två badrum, mycket plats för förvaring samt en flexibel planlösning. I köket finns gott om arbetsytor och plats finns för stort matbord och trevliga familjemiddagar. Lägenheten är i väl underhållet skick och har nya vitvaror, säkerhetsdörr och nya persienner. Dock föreligger ett visst moderniseringsbehov. Belägen i den stora och stabila föreningen Loke som ligger ett par minuter ifrån Handen C:s utmärkta butiksutbud, sjukhus och flertalet caféer och restauranger. Vackra strövområden och löpspår finns runt hörnet och badplatser vid Rudan friluftsområde ligger en kort promenad bort. Möjlighet finns till snabbt tillträde!

Handen
Sleipnervägen 101, 1tr
Final price: 2 200 000 kr
Enclosed: 90,5 kvm
Community fee: 5 827 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Sleipnervägen