Search Menu
Bostaden är såld

Handen - Centrala Handen / Sleipnervägen 18

1 tr upp - renoverad 3:a med söderläge! ALLT ingår i mån avg!!

I centrala Handen, bekvämt belägen endast 1 tr upp med inglasad söderbalkong, återfinns denna totalrenoverade 3:a med modernt kök och stamrenoverat badrum. Lägenheten är väl disponerad med två generösa sovrum, ljust vardagsrum, kök med stor matplats samt klädkammare och badrum med bl.a bubbelbadkar. Brf Runstenen HSB är en stabil och betrodd förening. I föreningens månadsavgift ingår såväl el, bredband och telefoni som värme och vatten. För föreningens medlemmar finns flera tvättstugor att nyttja samt ett eget gym och välhållna lekplatser. Utmärkta parkeringsmöjligheter med gratis datumparkering och både parkeringsplatser med motorvärme och garage finns. Det är ca 500 meter till allt du kan behöva. Utmärkta kommunikationer erbjuds till Stockholm Central som nås inom 30 min, flertal skolor och gymnasieskola finns samt Haninge Centrum med brett serviceutbud. Några busshållplatser bort finns flertal handelsplatser, däribland Port 73. På gångavstånd nås Rudans friluftsområde med badsjö och härliga motionsslingor samt Torvalla idrottsanläggning med bl. a inomhusbassäng. Hjärtligt välkommen med ditt intresse!

Handen / Centrala Handen
Sleipnervägen 18
Final price: 2 350 000 kr
Enclosed: 78 kvm
Community fee: 4 621 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Sleipnervägen