Search Menu
Visningar
 • Måndag 10 oktober 18:15-18:45

  Öppen visning / Varmt välkommen!

 • Söndag 9 oktober 13:00-13:45

  Öppen visning / Varmt välkommen!

Boka visning
Handen / Vega
Svalbardsvägen 5
Utgångspris: Kalkyl 3 350 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 90/32 kvm
Community fee: 4 774 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum

Handen - Vega / Svalbardsvägen 5

Underbart nybyggt parhus från 2016 med påkostade materialval och pool!

Nu har du äntligen möjligheten att få flytta in i ett nyproducerat br-parhus från 2016 i populära Kolartorp. Parhuset är välplanerat med tre stycken sovrum på samma plan, två underbara badrum med stilren design, vattenburen golvvärme på hela nedervåningen, exklusiva materialval, häftigt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, trädäckad uteplats, enda föreningen i Haninge som har en gemensam pool, förråd i anslutning till huset, en parkeringsplats samt en oinredd vind på ca 32 kvm som går att inreda till allrum/sovrum/kontor/hobbyrum. Detta hus måste ses och upplevas med egna ögon. Varmt välkommen på visning!


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  - ENTRÉHALL Välkomnande trevlig hall med goda avhängningsytor, ljusmålade väggar samt ett snyggt klinkergolv. - DUSCHRUM I anslutning till entrén ligger det duschrummet med påkostade materialval. Här finns wc, kommod, golvvärme, handdukstork, duschhörna med glasväggar. - KÖK Underbart kök med öppen planlösning och häftiga materialval som utlyser kvalité. Den maskinella utrustningen består av: Induktionshäll, integrerad ugn, integrerad mikro, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Bänkskiva i granit, vitmålade väggar samt ekparkett golv. - MATPLATS Väldigt trevlig matplats med gott om plats för ca 6-8 personer. köksbord framför det härliga fönstret. - VARDAGSRUM Kedjehusets mysigaste rum som skapar en väldigt härlig atmosfär från de stora fönsterpartierna med utsikt mot tomten. Här får du plats med en stor soffa, soffbord, tv-bänk. Från vardagsrummet kommer du ut till den trevliga trädäckade uteplatsen. Vitmålade väggar och ekparkett. I anslutning till vardagsrummet och hallen ligger trappen upp till övervåningen. - UTEPLATS Härlig trädäckad uteplats med plats för grill, utemöbler samt en trädgård för barnen att leka på. Uteplatsen ligger i västerläge som ger en härlig eftermiddags-/kvällssol. ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ÖVERVÅNING ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ - SOVRUM 1 / MASTER BEDROOM Härligt master bedroom med bra förvaring från garderober och gott om plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och ekparkett. - SOVRUM 2 Perfekt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, byrå samt annat möblemang. Vitmålade väggar och ekparkett. - SOVRUM 3 Trevligt sovrum som idag disponeras som ett kontor. Här finns plats för säng samt annat möblemang. Vitmålade väggar och ekparkett. - KLÄDKAMMARE Praktiskt klädkammare som rymmer det mesta i förvaringsväg. - BADRUM Underbart badrum med golvvärme, kommod, badrumsskåp, wc, handdukstork, badkar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummen i huset har en exklusiv känsla. ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ TREDJE VÅNINGEN ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ - VIND Oinredd vind med enorm potential för den stora familjen som behöver ytterligare ett sovrum eller ett allrum för barnen. ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ÖVRIGT ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ - FÖRRÅD I anslutning till entrén finns ett förråd. - POOL Underbar gemensam pool för de boende i Brf Vegaterrassen. Här kan du sitta i loungedelen och njuta av solen medans barnen leker i poolen.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  90 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Biarea
  32 kvm
 • Rooms
  4 rum (max 5 sovrum)
Byggnadssätt
 • Built
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  - Vattenburen golvvärme på hela nedervåningen - Vattenburna radiatorer på övre plan - Mekanisk frånluft
Bilplats/Övriga byggnader
 • - Till varje kedjehus ingår en parkeringsplats i anslutning till huset - Det finns gästparkering
Economy
 • Community fee
  4 774 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår parkeringsplats
 • Uppvärmning
  600 kr/mån
 • Hushållsström
  400 kr/mån
 • Vatten/avlopp
  200 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  1 200 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  7,69
Föreningen
 • Benämning
  Brf Vegaterrassen. I föreningen finns 13 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Vegaterrassen är en av Haninges nyaste bostadsrättsföreningar som består av 6 st huskroppar och totalt 13 lägenheter. Bostadsarealen består av ca 1168 kvm och en tomtareal på 4514 kvm. Varje lägenhet har tre våningar då vindsvåningen är oinredd. På föreningens mark finns en poolanläggning, sopstation, parkeringsplatser och förråd.
 • Kommande renoveringar
  - Inga planerade renoveringar
Området
 • I Kolartorp är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och springleder även skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Utö, Kymmendö och Huvudskär samt även nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg. Planerna för området med ny pendeltågsstation och bebyggelse med höghus och centrum gör att Kolartorp/Hermanstorp/Vega växer ihop med centrala Handen. Ett attraktivt och välplanerat bostadsområde håller på att växa fram i natursköna Kolartorp. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Nära till allt De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum, finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum finns större köpcentrum,sjukhus och annan kommunal service, på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns dessutom ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Egen simhall, sporthall och bibliotek, stort centrum och matbutiker samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö. Läget gör det enkelt att pendla till Stockholm från ex Handenterminalen.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten