Search Menu
Viewings
 • Söndag 23 oktober 13:45-14:15

  Öppen visning / Varmt välkommen!

Book a viewing
Handen / Kolartorp
Timmervägen 36
Enclosed: 106,4/5 kvm
Community fee: 3 968 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum

Handen - Kolartorp / Timmervägen 36

Nytt radhus från 2016, endast att flytta in!

Jättefint br-radhus från 2016 till salu i populära Kolartorp. Radhuset har vattenburen golvärme på nedreplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Bostaden är välplanerad med tre stycken sovrum på övre plan, två fräscha badrum, ljust och luftigt kök, trevlig balkong och uteplats, förråd i anslutning till ingången. Till varje hus ingår en parkeringsplats. Pendeltågsstationen är planerad att stå klar 2019 och det byggs flera skolor i området. Varmt välkommen till Timmervägen 36!


Kitchen inspiration

Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  - ALTAN Mysig trädäckad altan är det första du möter innan du kliver in i det fina radhuset. - HALL Välkomnande trevlig hall med goda avhängningsytor, en garderob och badrummet är i direkt anslutning till hallen. - DUSCHRUM Väldigt fräscht och stilrent duschrum med kommod, spotlights, spegel, wc, duschhörna med glasväggar, tvättmaskin och torktumlare. - KÖK Härligt kök med en köksö som skapar en trevlig och social atmosfär. Matplats för ca 6-8 personer. Den maskinella utrustningen består av: Induktionshäll, integrerad ugn, integrerad mikro, fläkt, diskmaskin, spotlights, kyl och frys. - VARDAGSRUM Generöst och luftigt vardagsrum med stora möblerbara ytor samt utgång till den mysiga balkongen. Finns möjlighet att skapa ett extra sovrum i ena delen av vardagsrummet. - BALKONG Från vardagsrummet kommer du ut till balkongen genom skjutdörrsparti. Högt och fritt läge. -------------------- ÖVRE PLAN -------------------- - SOVRUM 1 / MASTER BEDROOM Stort härligt sovrum med mycket ljusinsläpp och gott om plats för dubbelsäng, soffa, skrivbord m.m. I sovrummet finns även en fransk balkong. - SOVRUM 2 Mysigt sovrum med vitmålade väggar samt en garderob. - SOVRUM 3 Mysigt sovrum med vitmålade väggar samt en garderob. - BADRUM Underbart badrum med golvvärme, kommod, spotlights, spegel, badkar. Båda badrummen i huset har en exklusiv känsla med påkostade materialval.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  106,4 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Biarea
  5 kvm
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning vattenburen värme Nibe F750 frånluftsvärmepump med återvinning. Mekanisk frånluftsventilation i våtrum och kök.
 • Description
  - Betongplatta på mark - Bjälklag av trä. - Betongpannor - Målad stående träpanel. - Gråa isolerglasfönster
Tv and internet
 • Bredbandsuppkoppling är förberett till samtliga radhus.
Parking/Other buildings
 • - P-plats med elstolpe ingår till radhusen och därutöver 5 st p -platser med elstolpe för 500 kr/ mån och 17 st p-platser för 300 kr/mån för uthyrning.
Economy
 • Community fee
  3 968 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  Det som ingår i avgiften är: Sopor, kallvatten, p-plats
 • El, uppvärmning, vatten
  1 250 kr/mån
 • Total operating costs
  1 250 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Avvikelser kan förekomma på driftkostnaderna. Köparen betalar för uppvärmning, hushållsel, varmvatten samt abonnemangs avgift för tv, data och telefon.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  4,3649
Föreningen
 • Benämning
  Brf Kolartorp i Haninge. I föreningen finns 32 lägenheter.
Area
 • I Kolartorp är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och springleder även skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Utö, Kymmendö och Huvudskär samt även nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg. Planerna för området med ny pendeltågsstation och bebyggelse med höghus och centrum gör att Kolartorp/Hermanstorp/Vega växer ihop med centrala Handen. Ett attraktivt och välplanerat bostadsområde håller på att växa fram i natursköna Kolartorp. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Nära till allt De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum, finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum finns större köpcentrum,sjukhus och annan kommunal service, på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns dessutom ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Egen simhall, sporthall och bibliotek, stort centrum och matbutiker samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö. Läget gör det enkelt att pendla till Stockholm från ex Handenterminalen.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area