Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

HANDEN / Handen
Tuvvägen 21
Enclosed: 91 kvm
Community fee: 6 610 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 5 av 5 (Hiss finns)

HANDEN - Handen / Tuvvägen 21

Ljus gavellägenhet belägen högst upp i huset med en fantastisk terrass om 16 m²! Genomgående fräsch med generöst ljusinsläpp, modern och öppen planlösning och ett utmärkt läge i populär förening. Lägenheten bjuder på det lilla extra med den imponerande terrassen som har en ostörd utsikt över vacker natur och Tuvvägens pittoreska radhusområde. Det stilrena köket, med gott om plats för stort matbord, inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar. Vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket, blir en naturlig samlingsplats och här finns dessutom en charmig fransk balkong. Här får den stora familjen plats tack vare tre rymliga sovrum, två badrum och en stor hall med en praktisk klädkammare samt ett tillhörande vindsförråd. Lägenheten är belägen i ett barnvänligt och populärt område i Handen och ligger ett stenkast från busshållplats, förskola och vackra strövområden. Välskött förening med ett aktivt föreningsliv, gemensamma lokaler, bastu och boulebana samt trevliga lekplatser på föreningens innergård.


Kitchen inspiration

Furnish
Välkommen!
Välkommen!
Stor hall
Stor hall
Vardagsrum med fransk balkong
Vardagsrum med fransk balkong
Öppen planlösning
Öppen planlösning
Sovrum 1
Sovrum 1
Härlig terrass om 16m²
Härlig terrass om 16m²
Ostörd och fantastisk utsikt!
Ostörd och fantastisk utsikt!
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sovrum 2
Sovrum 2
Badrum 1 med badkar och tvätthörna
Badrum 1 med badkar och tvätthörna
Sovrum 3
Sovrum 3
Badrum 2 med praktiskt vädringsfönster
Badrum 2 med praktiskt vädringsfönster
Välkommen till Tuvvägen 21!
Välkommen till Tuvvägen 21!
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • HALL
  Stor hall med praktisk klädkammare och god plats för upphängning. 2013 lades nya golv i hall, vardagsrum och kök.
 • VARDAGSRUM
  Vardagsrum i öppen planlösning med kök med generöst ljusinsläpp och fransk balkong. Laminatgolv och vita väggar.
 • KÖK
  Välplanerat och modernt kök med snygga vitvaror och stilren inredning. Här finns dubbel kyl/frys som är mycket praktisk för den stora familjen. Vitvarorna består i övrigt av spis, fläkt och diskmaskin.
 • SOVRUM 1
  Stort sovrum med plats för garderober och dubbelsäng. Parkettgolv, vita väggar och snygg fondvägg. Här finns även utgången till den fantastiska terrassen.
 • SOVRUM 2 & 3
  Rymliga sovrum med parkettgolv och vita väggar.
 • BADRUM 1
  Badrum beläget i anslutning till hallen med våtrumstapet och plastmatta. Här finns badkar, handfat, WC samt praktisk tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskin och torktumlare är från 2015.
 • BADRUM 2
  Badrum med dusch, WC, handfat och vädringsfönster.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  91 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  1984
Energideklaration
 • Energiprestanda
  94 kWh/kvm och år
Tv and internet
 • Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget. För 200 kr/månad ingår internetuppkoppling och ip-telefoni (ej samtalskostnad). Det är Com Hem som levererar de analoga kanaler som finns i grundutbudet och de ingår i hyran.
Terrace
 • Fantastisk uteplats om hela 16 m² med trätrall, insynsskydd och spotlights. Fri utsikt över närområdet, skog och härlig grönska.
Parking/Other buildings
 • I föreningen finns 28 garage samt 120 p-platser och av dessa har 42 el-stolpe.
Economy
 • Community fee
  6 610 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Kommentar till månadsavgift
  El: Inom BRF Mimer har det tidigare räknats ut hur mycket el som i genomsnitt förbrukas/lägenhet beroende på hur stor lägenheten är. Därefter beslutades det att el ingår i månadsavgiften för alla medlemmar som håller sig till genomsnittsförbrukningen med en felmarginal på 100 kWh. Det innebär i praktiken att elen betalas gemensamt inom BRF Mimer.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,0942
 • Andel av årsavg.
  1,0942
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2016-02-16.
Föreningen
 • Benämning
  Mimer.
 • Allmänt
  Bostadsrättsföreningen registrerades 1983-10-31. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1984-08-30 och nuvarande stadgar registrerades 2002-11-25 hos Bolagsverket. Föreningens fastighet förvärvades 1984 och består av fyra huskroppar. Föreningen är självständig sedan den gick ur HSB och Brf Mimers styrelse sköter allt administrativt.
 • Gjorda renoveringar
  Nedan finns renoveringar som har gjorts de senaste 5 åren samt ett urval av tidigare renoveringar. Se föreningens hemsida för en komplett renoveringsbeskrivning. 2014 Nedmontering av sopkaruseller och målning av soprummen Avslutat renovering av golv på översta stora balkongerna Byte av frånluftsfläktar till fastighetsventilation 2013 Renovering och byte av maskiner i tvättstugan Kittning av samtliga fönster Stamspolning 2011 Två balkonggolv på översta våningen renoverade Nya träd planterade mot återvinningsstation Nya markanläggningar runt p-platserna Renovering av tak och nya armaturer i trapphus 2010 Ny boulebana byggd 2003 Nyinstallation hiss 2002 Installation bredband Renovering av balkonger 1993 Badrumsrenovering
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns en föreningslokal på Tuvvägen 25. Där finns också tvättstuga, bastu och gym. I föreningen finns också en hobbylokal och en släpvagn som kan lånas vid behov. I föreningen finns dessutom en populär boulebana.
Area
 • Buss Flera busslinjer (810, 835, 837, 841 och 842) passerar precis utanför så det är lätt att ta sig till bussterminalen, pendeltågsstationen eller centrumet. Närmaste hållplats heter Tuvvägen. Närtrafik Närtrafiken, ”vinkbussar”, trafikerar området och kör bland annat till Handens närsjukhus. Mer information hittar du på deras hemsida (drivs av annat bolag än SL): Traveller Buss. Pendeltåg Till pendeltågsstationen Handen kan du gå, cykla eller ta bussen. Haninge Centrum Det tar cirka 15 minuter att promenera till centrumet. Vill du cykla finns det bra cykelvägar och vill du åka buss behöver du sällan vänta länge på att en ska passera. Tar du bilen finns det gott om parkeringar. Rudans friluftsområde ”Precis utanför dörren” ligger Rudans friluftsområde. Här finns det vandringsleder, motionsspår, badvatten, fiskemöjligheter, utflyktsplatser, frisbeegolfbana, mountainbikeslinga, skidspår (på vintern) och lite till. Slätmossens naturpark Ett annat härligt naturområde som ligger lite i skymundan. Här kan du promenera eller slå dig ner vid ett av picknick-borden. Vattendragen är en del av parkens reningsprocess och mycket av dagvattnet från centrala Haninge passerar här. Det är ett fungerande system för det finns ofta brödsmulesugna änder och andra fåglar i närheten.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area