Search Menu
Bostaden är såld

Handen / Utgårdsvägen 17

Unik och central 4:a med bekväm boendekostnad där allt ingår i avgiften!

I centrala Handen med utsökta kommunikationer och spännande naturområden ligger denna utmärkt planerade och unika 4:a med fina ytskikt, renoverat Puustelli kök med granitbänk samt balkong mot helt fritt söderläge. Här finns tre rymliga sovrum, generöst och ljust vardagsrum med gavelfönster och balkong, kök med stor matplats samt stamrenoverat badrum utrustat med både badkar och dusch. Gott om garderobsskåp och gäst-wc finns. Utanför lägenheten finns härliga parkområden samt det gröna Gropen området med flera lekplatser, pulkabackar samt grillstad. Brf Runstenen HSB är en stabil och betrodd förening. I föreningens månadsavgift ingår såväl el, bredband och telefoni som värme och vatten. För föreningens medlemmar finns flera tvättstugor att nyttja samt ett eget gym och välhållna lekplatser. Utmärkta parkeringsmöjligheter med gratis datumparkering och både parkeringsplatser med motorvärme och garage finns. Det är ca 500 meter till allt du kan behöva. Utmärkta kommunikationer erbjuds till Stockholm Central som nås inom 30 min, flertal skolor och gymnasieskola finns samt Haninge Centrum med brett serviceutbud. Några busshållplatser bort finns flertal handelsplatser, däribland Port 73. På gångavstånd nås Rudans friluftsområde med badsjö och härliga motionsslingor samt Torvalla idrottsanläggning med bl. a inomhusbassäng. Hjärtligt välkommen med ditt intresse!

Handen
Utgårdsvägen 17
Final price: 2 250 000 kr
Enclosed: 92,5 kvm
Community fee: 5 838 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Handen / Utgårdsvägen