Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Handen
Vallavägen 69
Enclosed: 90 kvm
Community fee: 5 235 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)

Handen / Vallavägen 69

Centralt i Handen - topprenoverad endast 1 tr upp!

Med ett fantastiskt läge, endast 1 tr upp och ett stenkast till Haninge Centrum, utsökta kommunikationer, natur och barnomsorg, ligger denna mycket stilrena lägenhet om 90 kvm. Lägenheten är varsamt renoverad och karakteriseras av fina ytskikt, vackra golv samt modernt kök och två stycken badrum. Lägenheten erbjuder utsökt förvaring, stor balkong med förträffligt sydväst läge mot innergård med grönska och lekpark. Till lägenheten hör ett förråd och inom föreningen finns tillgång till tvättstuga, cykel/barnvagnsrum samt föreningslokal. I Brf Soluret bor du nära till allt. Naturen som omgärdar området är mycket uppskattad och vackra strövområden finns i bl.a Slätmossens naturområde samt Rudan med både bad och motionsmöjligheter. Inom det bilfria Valla-området finns skolor upp till gymnasienivå och 50 m bort uppskattad barnomsorg samt flertal lekparker både för stora och små barn. Haninge Centrum med brett serviceutbud är beläget endast 5 min gångavstånd bort och utmärkta kommunikationer med bil, tåg eller buss gör så du når Stockholms innerstad inom 30 minuter. I denna lägenhet trivs man länge - välkommen med ditt intresse!


Kitchen inspiration

Furnish
Välkommen till Vallavägen 69
Välkommen till Vallavägen 69
Rymlig hall med skjutdörrsgarderober
Rymlig hall med skjutdörrsgarderober
Stilfullt renoverat badrum
Stilfullt renoverat badrum
Vardagsrum med ljus och rymd
Vardagsrum med ljus och rymd
Ljusa och stilfulla ytskikt
Ljusa och stilfulla ytskikt
Stora fönsterpartier och utsökt balkongläge
Stora fönsterpartier och utsökt balkongläge
Balkong med trätrall och utsikt över innergård och lekpark
Balkong med trätrall och utsikt över innergård och lekpark
Utsikt från balkong mot grön innergård
Utsikt från balkong mot grön innergård
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Stilfullt kök med genomtänkt planlösning
Stilfullt kök med genomtänkt planlösning
Gott om ljusinsläpp
Gott om ljusinsläpp
Både köksö och stor matplats finns
Både köksö och stor matplats finns
Stort sovrum med hel garderobsskåpsvägg
Stort sovrum med hel garderobsskåpsvägg
Rymligt sovrum som enkelt byggs om till två rum
Rymligt sovrum som enkelt byggs om till två rum
Mindre badrum med wc, handfat, tvättmaskin och dusch
Mindre badrum med wc, handfat, tvättmaskin och dusch
Utmärkt läge, endast 1 tr upp
Utmärkt läge, endast 1 tr upp
Varmt välkommen med ditt intresse!
Varmt välkommen med ditt intresse!
Planlösning
Planlösning
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  Varmt välkommen till denna genomgående renoverade lägenhet med ett utmärkt läge i centrala Handen. Lägenhetens disponeras enligt följande: - HALL samt INNERHALL Rymlig och ljus hall med avhängningsdel samt snygga skjutdörrsgarderober placerade i innerhallen. Snyggt målade väggar i ljus kulör samt parkettgolv finns. - SOVRUM 1+2 Två stycken sovrum som idag nyttjas som ett sovrum. Stora fönster finns mot innergård, snyggt laminatgolv samt målade väggar i grå färgskala. Ett garderobsskåp finns. - SOVRUM 3 Rymligt sovrum med flera fönster och hel garderobsskåpsvägg. Målade väggar i grön färgskala samt snyggt laminatgolv. - VARDAGSRUM Ljust och mycket smakfullt vardagsrum med ljust målade väggar samt snyggt parkettgolv. Hel fönstervägg finns samt utgång till en generös balkong. - BALKONG Balkong med suveränt solläge samt utsikt mot grön innergård med lekplats. - KÖK Modernt kök, renoverat 2012, med smakfulla detaljer och snygga profilerade köksluckor. Utmärkt köksö finns för avställning samt extra arbetsyta och utöver detta gott om utrymme för matbord där hela familjen får plats. Maskinparken består av en ugn, rostfri fläktkåpa, induktionshäll, inbyggd diskmaskin samt rostfri kyl/frys. - BADRUM 1 Stilfullt renoverat badrum 2015 bestående av stora kakelplattor och klinkergolv i grå kulör. Badrummet är utrustat med duschutrymme med takdusch och snygga glasskjutdörrar, handfat med kommod/lådor under, spegelskåp med belysning samt wc. Spotlights i tak finns. - BADRUM 2 Mindre badrum utrustad med wc, handfat med kommod och tvättmaskin. Duschmöjlighet finns. Väggarna är kaklade och målad våtrumsmatta finns på golv. - ÖVRIGT Till lägenheten hör ett stort förråd beläget i entréplan. Intill finns ett barnvagnsrum samt cykelförråd med plats för familjens samtliga cyklar. Inom föreningen finns tvättstuga samt föreningslokal. RENOVERINGAR - 2012 Nytt kök inkl maskinpark, sovrum renoverade samt slipad parkett i vardagsrum. - 2014 Hall renoverad med ny parkett samt målade väggar och nya garderobsskåp med skjutdörrar -2015 Stora badrummet renoverat av fackman (intyg finns), Lilla badrummet ytskiktsrenoverat
Information about the property
Description
 • Enclosed
  90 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  4 rum (max 3 sovrum)
Construction
 • Built
  1968
 • General information
  Under 2009 ombildades gård 1 och 2 av området som tidigare i kallades "Valla". Dessa gårdar valde att kalla sig Soluret, då det finns ett solur som tillhör området utanför gård 1. Den 10 december 2009 blev ombildningen klar och därför ägs numera fastigheterna av medlemmarna i föreningen Soluret. Fastigheterna består av flerbostadshus med adresserna Vallavägen 63-109 och består av 178 lägenheter, grovtvättstugan på gård 2, Valla livs, Solurets föreningslokal samt garage, carportar och parkeringsplatser på gård 1 respektive gård 2. I föreningen finns fortfarande lägenheter som är upplåtna som hyresrätter vilket är en bra framtida inkomst för föreningen. Per 2014-12-01 uppläts 41 lägenheter med hyresrätt. Föreningen förvaltas sedan ombildningen av HSB.
 • Renovering Omarbetning etc
  Under 2014 har b.la följande projekt pågått: - En ny lägenhet på Vallvägen 107 har gjorts om till lägenhet. - Renovering av föreningslokalen. -7 hyresrätter har sålts. -Bollplanen har renoverats. -Nya rör har installerats i undercentralen. -Samtliga krypgrunder och vindar har renoverats och brister har åtgärdats. -Förråd för förvaring av bildäck har skaffats. -Ny entreprenör har utsetts för mark, fastighet och städ (KEAB-Gruppen).
 • Kommande renoveringar
  Föreningen fortsätter sitt arbete med en 20-årig underhållsplan.
 • Other space
  Till lägenheten finns ett tillhörande källarförråd. Intill porten finns också cykel/barnvagnsutrymme. Tvättstuga finns på gården. Föreningen har dessutom en stor föreningslokal som kan bokas och hyras utav medlemmarna. Ett perfekt tillhåll för stora fester och firanden! Grovsoprum finns för mindre möbler, elartiklar mm.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  171 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2009-05-18
Tv and internet
 • TV genom Com Hem. Bredband genom Ownit. Ingår i månadsavgiften.
Balcony
 • Generös balkong med utmärkt solläge och utsikt över grön innergård. Trätrall finns.
Parking/Other buildings
 • I föreningen finns garage, carport och p-platser. Separat kö.
Economy
 • Community fee
  5 235 kr/mån
 • Hushållsström
  300 kr/mån
 • Total operating costs
  300 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 107,5 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel av årsavg.
  0,55181
 • Andelstal insats
  0,69735
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2016-06-03.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, ip telefoni och internetuppkoppling.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Soluret
Area
 • Brf Soluret ligger i ett mycket barnvänligt och populärt område som har närhet till det mesta. Det finns ett flertal lekplatser, fotbollsplan, förskola och skola i direkt närhet. Buss, ICA nära och Slätmossens vackra naturområde ligger ca 300 m från föreningen. Det är endast ca 5 minuter gångväg till Handen C:s gedigna butiksutbud och till pendeltåget som tar en till T-centralen på 25 minuter. Nattetid finns bussar som trafikerar sträckan in till stan. De bilfria innergårdarna samt närheten till såväl vackra strövområden som bekvämligheter, gör denna förening till en attraktiv adress i Handen som passar både den stora och lilla familjen. OMRÅDESINFORMATION- HANDEN Handen är centralorten i Haninge kommun som är Sveriges största skärgårdskommun. Förutom vacker natur med den fina skärgården som kronan på verket så finns här allt från frisbeegolfbana till gästhamnar och ett sprudlande kulturliv. I Haninge finns fräscha sportanläggningar, flera bibliotek, ett rikt föreningsliv och aktiviteter för alla. Lägenheten är belägen ett par minuter från Haninge C där det finns ett flertal butiker såsom HM, Stadium och Lindex, ett flertal restauranger och caféer, apotek samt så är alla storbanker representerade i centrum. Förutom Haninge C finns även Port 73, som är en modern handelsplats, samt ICA Maxi i närområdet. För den sportintresserade finns ett flertal gym, tennis-och badminton hallar samt Torvalla sportanläggning med fotbollsplan, ishockeyhall och simbassäng. Ett flertal förskolor, grundskolor, gymnasium och högskolan KTH finns i Handen och i närområdena. Handen är ett expansivt område med stora framtidplaner. Flera nyproduktioner är planerade att vara klara inom de närmaste åren och hela centrum byggs om till en ny, modern stadsdel.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area