Search Menu
Bostaden är såld

Handen / Vallavägen 117

Stor 2:a som kan göras om till en 3:a med fantastisk uteplats!

Varmt välkomna till denna generösa 2:a som med enkla medel kan nyttjas som en 3:a. Lägenheten är belägen på entréplan och har en fantastiskt uteplats med utmärkt solläge rakt västerut, inbäddad i härlig grönska med utsikt över föreningens innergård med lekplats. Lägenheten har genomgående stora ytor där alla rum och ytor är väl tilltagna. I hallen finns gott om utrymme för avhängning och förvaring, rymligt sovrum med garderober och ett kök där det finns plats för stort matbord och trevliga familjemiddagar. Vardagsrummet kan med fördel delas av så att man får ytterligare ett sovrum. Till lägenheten hör också ett förråd som praktiskt sätt ligger precis bredvid ytterdörren. Brf Solstigen är belägen i centrala Handen med närhet till det mesta. En kort promenad bort finns ICA Nära, runt hörnet finns vackra strövområden och endast tio minuter bort finner man Handen C:s gedigna butiksutbud samt pendeltågsstation. Varmt välkomna till ett hem att verkligen trivas i!

Handen
Vallavägen 117
Final price: 2 220 000 kr
Enclosed: 68 kvm
Community fee: 4 270 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: Entréplan
Sold: 2016-07-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Vallavägen