Search Menu
Bostaden är såld

Handen / Vallavägen 51

4:a med centrumläge och 100 m till barnomsorg!

Med ett optimalt läge, ett stenkast från Haninge Centrums breda serviceutbud, utmärkta kommunikationer samt uppskattad barnomsorg finns nu denna välplanerade och stilrena 4:a med inglasad balkong och utsikt över grön innergård med lekpark, två snygga badrum samt ett mycket stilfullt kök med köksö. Lägenheten är genomgående ljus och luftig samt smakfullt renoverad de senaste åren. På Vallavägen 51 bor du bekvämt i Brf Loke- HSB som är en betrodd, stor och pålitlig förening med god ekonomi och genomtänkt underhållsplan. Utanför bostaden finns den sedan några år nybyggda förskolan Kastanjen och populära Vikingaskolan, Söderbymalmskolan och Fredrika Bremer gymnasiet finns på 5 min gångavstånd bort. Från bostaden är det endast 500 m till Haninge Centrum med brett shoppingutbud och tåg samt bussar trafikerar, ca 100 meter bort, regelbundet till bl.a. Stockholm City. Fritiden tillbringas gärna i några av de närbelägna naturreservaten som Slätmossen eller Rudan där även bad, fiske och skridskoåkning erbjuds. Varmt välkommen för en upplevelse på plats!

Handen
Vallavägen 51
Final price: 2 250 000 kr
Enclosed: 89,5 kvm
Community fee: 5 723 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Vallavägen