Vallavägen 137

Vallavägen 137

Slutpris

1 900 000 kr


Centrala Handen— Handen— HANINGE

Vallavägen 137


Slutpris
1 900 000 kr

Centrala Handen— Handen— HANINGE

Centralt placerad 2:a med stor balkong, 1 tr upp med HISS

I centrala Handen, 1 tr upp med hiss och med ett oslagbart fritt läge samt balkong mot sydväst ligger denna stilrena och välplanerade 2:a som karakteriseras av ljusa ytskikt och fina golv. Förutom ett väl tilltaget sovrum och klädkammare finns här ett härligt vardagsrum samt ett trevligt kök med stor matplats. Lägenheten andas ljus och rymd och är fullutrustad med moderna detaljer och stilrena materialval. Från lägenheten erbjuds utsikt över en av de trevligaste innergårdarna området har att erbjuda med bilfria promenadgator, lekplats, grillplats samt underbart grönområde. Här erbjuds komfort för både stora och små.

Brf Solstigen är en förening bestående av 194 lägenheter. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser, carports och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Trevliga och bilfria innergårdar myllrar av lek och stoj och naturen finns inpå knuten.

Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med närhet till allt som Centrala Handen har att erbjuda. Det är mindre än 100 meter till flertal skolor och förskolor. Slätmossens och Rudans naturreservat samt Torvalla idrottsanläggning är belägna strax intill så även Handen Centrum med utmärkt serviceutbud. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 25 min) och Nynäshamn.

Varmt välkommen!


Boarea
71 kvm
Avgift
4 550 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2016-12-02

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Vallavägen såldes av oss 2016-12-02. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallavägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.