Search Menu
Viewings
 • Måndag 31 oktober 18:00-18:30

  Öppen visning / Varmt välkomna på visning!

 • Söndag 30 oktober 13:00-13:45

  Öppen visning / Varmt välkomna på visning!

Book a viewing
Handen
Vallavägen 117
Utgångspris: Calculation 1 795 000 kr
Make a bid
Enclosed: 85 kvm
Community fee: 5 247 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns)

Handen / Vallavägen 117

Välplanerad 3:a med gavelläge, balkong och hiss!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a belägen i hus med hiss! Lägenheten har ett gavelläge som ger ett generöst ljusinsläpp och balkongen har ett ultimat solläge med fri utsikt över de välskötta, bilfria innergårdarna. Här bor man ett stenkast från förskola, skola, affär och vacker natur. Lägenhet bjuder på två stora sovrum med gott om plats för förvaring och stor dubbelsäng. I hallen finns gott om utrymme för avhängning samt garderober och i tillhörande källarförråd, som är belägen i samma port, finns ytterligare plats för förvaring. Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med välplanerade arbetsytor och en fri utsikt över närområdet. I det generösa, ljusa vardagsrummet finns utgången till balkongen som har ett sydväst läge vilket ger sol från tidig förmiddag till sen kväll. Brf Solstigen är belägen i centrala Handen med närhet till det mesta. En kort promenad bort finns ICA Nära, runt hörnet finns vackra strövområden och endast tio minuter bort finner man Handen C:s gedigna butiksutbud samt pendeltågsstation. Varmt välkomna till ett hem att verkligen trivas i! Tillträde möjligt från och med december.


Kitchen inspiration

Furnish
Ljust vardagsrum
Ljust vardagsrum
Balkong med utmärkt solläge!
Balkong med utmärkt solläge!
Fri utsikt!
Fri utsikt!
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Välplanerat kök
Välplanerat kök
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Badrum
Badrum
Välkommen till Vallavägen 117!
Välkommen till Vallavägen 117!
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • HALL
  Stor hall med två garderober (plats finns för ytterligare garderober)samt plats för avhängning. Plastmatta.
 • VARDAGSRUM
  Ljust vardagsrum med parkettgolv, gavelläge och här finns även utgången till balkongen som har härlig eftermiddag/kvällssol.
 • KÖK
  Välplanerat kök med plats för stort matbord. Vitvarorna består av kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt.
 • SOVRUM 1
  Stort sovrum med plastmatta och trevlig utsikt över innergårdens lekplats.
 • SOVRUM 2
  Rymligt sovrum med fyra garderober och plats för stor dubbelsäng. Plastmatta.
 • BADRUM
  Badrum med delvis kaklade väggar och våtrumsmatta. Här finns badkar, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, WC och handfat.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  85 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  1965 - 1968
Energideklaration
 • Energiprestanda
  157 kWh/kvm och år
Tv and internet
 • I månadsavgiften ingår bredband 100/100 Mbit/s samt telefoniuppkoppling (samtalskostnad tillkommer) via Ownit. Kabel-TV finns via ComHem. Grundutbud ingår i avgiften.
Parking/Other buildings
 • Det finns totalt 68 carports och 153 parkeringsplatser i föreningen. Just nu är det väntetid på parkeringsplatser och carports. Det går att ställa sig i kö för parkeringsplats eller carport. För information om aktuell status på parkering, kontakta föreningens ekonomiska förvaltare: info@brfkonsulterna.se. Priserna är enligt följande: Parkering – 160:-/mån samt carport – 275:-/mån.
Economy
 • Community fee
  5 247 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Kommentar till månadsavgift
  För tillfället finns det inget beslut om en planerad avgiftshöjning.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,53830
 • Pantsättning
  är pantsatt.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Fjärrvärme, vatten, förråd, analogt basutbud i Com Hem TV samt bredband 100/100 mbit.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Solstigen.
 • Allmänt
  Brf Solstigen ombildades till bostadsrätter 2009 och består av 194 lägenheter. Inom föreningen finns tillgång till parkeringsplatser, carport samt garage. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt bredband och telefoni via ComHem. Till varje lägenhet finns ett förråd placerat i entréplan där även cykel och barnvagnsförrådet finns. Tvättstuga finns på den egna innergården.
 • Kommande renoveringar
  Under 2016 igångsätts arbetet med bland annat lekplatsbesiktning med åtgärder, dräneringsgrus till huskropparna, sockelputsen åtgärdas, utbyte 12 st. ftx-aggregat med OVK-besiktning, fasadvegetationen åtgärdas, injustering ventilation, renovering av två hissar samt PCB-sanering av balkongnos. En energiplan har även tagits fram.
 • Gjorda renoveringar
  Se tidigare årsredovisningar på föreningens hemsida. www.brfsolstigen.se Några av de största renoveringsarbetena är: 2014 Stamspolning 2013 Kollektiv bredbandsanslutning Ownit 2012 Passersystem installerat, tvättstuga renoverad
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Inom föreningen finns tillgång till ett förråd/ lägenhet. Cykel och barnvagnsförråd finns samt tvättstuga.
Area
 • Solstigen har ett centralt och lugnt läge i tätort med närhet till utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, samhällsservice och vägar. Det är nära till bussar och pendeltåg. Det tar cirka femton minuter att promenera till Haninge centrum, som har ett stort utbud av butiker. Nära Haninge centrum finns även Handens Närsjukhus. I närområdet finns 2 butiker: ICA Nära som även är postombud och kiosk/minilivs ”Valla Livs”. Om du vill ha något att äta finns Valla gatukök ”Sibylla” på Sleipnervägen och restaurang ”Valla Värdshus och pizzeria” på Vallavägen. Det finns fantastiska strövområden på nära håll som till exempel Slätmossens naturpark som ligger söder om Vallavägen. Nära pendeltågsstationen ligger Rudans friluftsområde, med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplatser. Området passar för alla, barnfamiljer, äldre och unga. I sjön Nedre Rundan kan du fiska ädelfisk. Fiskekort finns att köpa i Vallas Gatukök, Sleipnervägen 113, Rudan Center samt medborgarkontoret på Rudsjöterassen 2, Handen. I nära anslutning till Solstigen ligger Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area