Sök Meny
Såld

Handen / Vallavägen 117

Välplanerad 3:a med gavelläge, balkong och hiss!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a belägen i hus med hiss! Lägenheten har ett gavelläge som ger ett generöst ljusinsläpp och balkongen har ett ultimat solläge med fri utsikt över de välskötta, bilfria innergårdarna. Här bor man ett stenkast från förskola, skola, affär och vacker natur. Lägenhet bjuder på två stora sovrum med gott om plats för förvaring och stor dubbelsäng. I hallen finns gott om utrymme för avhängning samt garderober och i tillhörande källarförråd, som är belägen i samma port, finns ytterligare plats för förvaring. Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med välplanerade arbetsytor och en fri utsikt över närområdet. I det generösa, ljusa vardagsrummet finns utgången till balkongen som har ett sydväst läge vilket ger sol från tidig förmiddag till sen kväll. Brf Solstigen är belägen i centrala Handen med närhet till det mesta. En kort promenad bort finns ICA Nära, runt hörnet finns vackra strövområden och endast tio minuter bort finner man Handen C:s gedigna butiksutbud samt pendeltågsstation. Varmt välkomna till ett hem att verkligen trivas i! Tillträde möjligt från och med december.

Handen
Vallavägen 117
Slutpris: 1 950 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 5 247 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Vallavägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.