Vallavägen 117

Vallavägen 117

Slutpris

1 950 000 kr


Handen— HANINGE

Vallavägen 117


Slutpris
1 950 000 kr

Handen— HANINGE

Välplanerad 3:a med gavelläge, balkong och hiss!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a belägen i hus med hiss! Lägenheten har ett gavelläge som ger ett generöst ljusinsläpp och balkongen har ett ultimat solläge med fri utsikt över de välskötta, bilfria innergårdarna. Här bor man ett stenkast från förskola, skola, affär och vacker natur.

Lägenhet bjuder på två stora sovrum med gott om plats för förvaring och stor dubbelsäng. I hallen finns gott om utrymme för avhängning samt garderober och i tillhörande källarförråd, som är belägen i samma port, finns ytterligare plats för förvaring. Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med välplanerade arbetsytor och en fri utsikt över närområdet. I det generösa, ljusa vardagsrummet finns utgången till balkongen som har ett sydväst läge vilket ger sol från tidig förmiddag till sen kväll.

Brf Solstigen är belägen i centrala Handen med närhet till det mesta. En kort promenad bort finns ICA Nära, runt hörnet finns vackra strövområden och endast tio minuter bort finner man Handen C:s gedigna butiksutbud samt pendeltågsstation.

Varmt välkomna till ett hem att verkligen trivas i! Tillträde möjligt från och med december.


Boarea
85 kvm
Avgift
5 247 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2016-11-07

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Vallavägen såldes av oss 2016-11-07. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.