Search Menu
Bostaden är såld

Hässelby - Hässelby Södra Villastad / Sjöbacken 24

Ett stenkast från Mälaren finns detta sjönära kedjehus med sjöutsikt från hela övre plan. Nyrenoverad och ombyggd till en mycket funktionell och arkitektonisk tilltalande planlösning. Det finns nu 5 st stora rejäla sovrum, kök/vardagsrum med öppen planlösning och öppen spis. 2 st helkaklade badrum, pannrum/tvättstuga med utgång till tomten samt flera förråds- och vindsrum. Vackra parkettgolv och ljusa väggar i hela huset. Kök med mörka luckor, köksö med italiensk grön marmorskiva och beslag av mässing. Huset har en totalyta om 139 kvm. Friköpt tomt om 321 kvm som ligger 100 m från båtplats i Mälaren. Välkomna att se detta mycket fina hus som rymmer även den stora familjen!

Hässelby / Hässelby Södra Villastad
Sjöbacken 24
Final price: 5 100 000 kr
Enclosed: 128/11 kvm
Running costs: 37 700 kr/år
Plotarea: 321 kvm
Rooms: 6 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-07-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hässelby / Sjöbacken
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.