Search Menu
Bostaden är såld

Huddinge / Ekedals byväg 37

Fira midsommar i Ekedal? I fina Ekedals stugområde finns ett fint litet hus i originalskick till salu. Det fina läget i området och kommunikationerna till Ekedal gör att sommarnöjet passar stora som små. Här kan du njuta av välplanerade kvadratmeter där både ett sovloft, sovrum, kök och allrum finns. Allrummet har stora fönsterpartier och en härlig takhöjd, kök med utgång till husets insynskyddade baksida, sovrum samt ett loft med plats för två sängar. Härifrån nås den trädäckade uteplatsen. I anslutning till huset finns även ett förråd med en enklare toalett. En utedusch med varmvattenberedare finns på tomten. En liten gäststuga finns med övernattningsmöjligheter för tre vänner. Stor härlig tomt med plana gräsytor och ett flertal fruktträd och bärbuskar. I området arrangeras bl.a midsommarfirande av samfälligheten. Välkomna till ett härligt sommarboende. Här finns möjlighet att förvärva huset inför sommaren.

Huddinge
Ekedals byväg 37
Final price: 1 150 000 kr
Enclosed: 23 kvm
Running costs: 8 900 kr/år
Plotarea: 464 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Huddinge / Ekedals Byväg