Search Menu
Bostaden är såld

Huddinge - Ekedal / Ekedals Byväg 107

Ett fantastiskt sommarboende är till salu i populära Ekedal. Kanske områdets bäste läge och med en av de större tomterna i området. Som sista huset på vägen har du hästar och får i hagen bredvid. Här har ägaren omsorgsfullt renoverat och skapat en unik atmosfär i huset. Allrummet har en takhöjd upp till nock och ett loft för två bäddar, sovrum med plats för en säng och ett kök med plats för allt du behöver. Intill allrummet ligger ett rymligt duschrum. Stora fönsterpartier ut mot husets stora insynsskyddade uteplats. Terrassen har ett sommarkök med utdraget vatten till handfatet och en öppen spis. Den plana trädgårdstomten erbjuder även ett lusthus och ett gästhus med förråd. Sommarvatten mellan 1 maj - 30 september. Gemensamt sanitetshus och föreningshus finns i området. Närhet till både buss och badsjö i Ådran. Välkomna på visning.

Huddinge / Ekedal
Ekedals Byväg 107
Final price: 1 550 000 kr
Enclosed: 25 kvm
Running costs: 9 716 kr/år
Plotarea: 450 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Ekedals Byväg