Search Menu
Bostaden är såld

Huddinge - Solbacken / Hammardalsslingan 15

Med förföriskt trivsamt lantligt läge i Solbacken, mitt emellan Huddinge C och Farsta bor du här i ett väl fungerande hus med mycket bra permanentboendestandard. Njut känslan av att vakna upp på morgonen och bara höra fåglarnas kvitter och vindens sus i trädkronorna. Allt är modernt och fräscht inrett med kök från 2012, vardagsrum med täljstenskamin och utgång till stor altan i perfekt söderläge, sovrum med plats för dubbelsängen samt en loftvåning med möjlighet till två sovrum. I husets källarplan finns ett varmgarage med fjärrstyrd garageport. Huset ingår i Orlångens samfällighetsföreningen som sköter vägarna och även en lite lekplats i området. Omgivningarna erbjuder fina skogspromenader för svamp- och bärplockning samt flera klippbad i sjön Trehörningen.

Huddinge / Solbacken
Hammardalsslingan 15
Final price: 3 920 000 kr
Enclosed: 77/28 kvm
Running costs: 28 382 kr/år
Plotarea: 2372 kvm
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Hammardalsslingan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.