Search Menu
Såld

Huddinge - Högmora / Högmora ringväg 5

Härligt hus med dubbelgarage från 2009!

Charmigt hus på 52 kvm i populär området Högmora. Fastigheten erbjuder en stor parkering, isolerat dubbelgarage på 40 kvm med vattenburen golvvärme, en gäststuga/friggebod på 15 kvm som är isolerad, en underbar stor altan med bästa solläget, tvättstuga, sovrum, fräscht badrum, vardagsrum med öppen planlösning mot köket. I området Högmora kan du njuta av naturen, stora tomter, bra kommunaktioner vid ågestavägen och en väldigt bra detaljplanen som ger dig rätten att bygga 200 kvm. Kom och upplev ditt nästa drömboende! Varmt välkommen på visning!

Huddinge / Högmora
Högmora ringväg 5
Final price: 3 750 000 kr
Enclosed: 52/55 kvm
Running costs: 29 800 kr/år
Plotarea: 1268 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-10-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Högmora Ringväg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.