Sök Meny
Såld

Huddinge - Centrala Huddinge / Patron Pehrs väg 21

Bo bekvämt med ypperligt läge! Lägenheten är registrerad som tre rum och kök men disponeras idag som fyra mycket funktionella rum och kök vilket innebär tre rymliga sovrum, ett stort kök med gott om utrymme för matplats samt ett något mindre vardagsrum. Fräscht badrum med badkar, vädringsfönster och fin förvaring. Härlig balkong i sydost läge med utsikt ut över föreningens gemensamma grönskande innergård. Hiss finns samt ett rejält vindsförråd. Vill Du/Ni återställa lägenheten till dess ursprungliga planlösning går det naturligtvis utmärkt. Brf Trädgården är en mycket omtyckt förening på bekvämt promenadavstånd till Huddinge C med dess rikliga utbud av butiker, restauranger och social service. Lysande kommunikationer i form av pendeltåg och busstation hittar du precis runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

Huddinge / Centrala Huddinge
Patron Pehrs väg 21
Slutpris: 2 010 000 kr
Boarea: 80 kvm
Avgift: 6 393 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Patron Pehrs Väg
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.