Search Menu
Bostaden är såld

Huddinge - Kvarnbergsplan / Runvägen 4

Vi är mycket stolta över att återigen få presentera en lägenhet i omåttligt populära Brf Brynjan. Två rum och kök belägna på fjärde våningsplanet med strålande utsikt utöver grönområde & lekplats från lägenhetens samtliga fönster, samt naturligtvis från den möblerbara inglasade balkongen. Lägenheten är väldisponerad, samtliga rum upplevs rymliga och ljusa. Duschrummet är helkaklat och renoverat i samband med föreningens stambyte -10. Köket är i behov av modernisering och upprustning, men även detta är otroligt väldisponerat med fin, fin förvaring, bra arbetsytor och en rejäl matplats invid fönstret. Brf Brynjan är en mycket omtyckt förening bestående av fyra punkthus, samtliga utrustade med hiss. Läget invid Kvarnbergsplan erbjuder bra närservice, fina promenadstråk och goda kommunikationer. Till Huddinge centrum är det ca 15 min promenad. Varmt välkommen på visning!

Huddinge / Kvarnbergsplan
Runvägen 4
Final price: 2 195 000 kr
Enclosed: 62 kvm
Community fee: 3 057 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 4
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Runvägen