Search Menu
Bostaden är såld

Husarö - Ingmarsö / Skäret ingmarsö 5

Gedigen tomt med vattenkontakt i två väderstreck

Stor fastighet om 18 046 kvm med vattenkontakt i både söder och norr. Fastigheten är skogs och berg tomt och ligger strax utanför de två mycket populära skärgårdsöarna Ingmarsö och Finnhamn. Fastigheten är uppdelad i 3 olika markområden med största del på Skäret som ligger utanför detaljplanerat område. Priset avser hela fastigheten, alltså samtliga 3 delar. Ingmarsö ligger i Stockholms mellersta skärgård. Det är en levande ö med runt 150 bofasta. Här finns jordbruk, industri, affär, krog och gästhamn. Det finns mycket du kan göra på ön, promenera på markerade stigar i vackert skärgårdslandskap, rida islandshäst, hyra kajak och cykel. Ingmarsö ingår i en välbevarad del av mellanskärgården med skärgårdsbyar, hamnvikar och rester av äldre kulturlandskap. Ett område som klassats som riksintresse för kulturmiljövården. Det finns flera sätt att ta sig till Ingmarsö. Reguljära skärgårdsbåtar går alla dagar året runt. Du kan som regel stiga ombord i Stockholm eller i Vaxholm och resa till Ingmarsö Södra. Båt hela vägen från stan tar mellan två och cirka tre timmar. Vill du komma fram snabbare kan du till vissa turer ta SL-buss 438 från Slussen i Stockholm och stiga på båten i Boda på Värmdö. Reguljära turer går också från Stockholm till Ingmarsö Norra. De båtarna går under högsäsong och med begränsade turer vår och höst. Till Ingmarsö Norra går det också att ta sig från Åsättra på Ljusterö.

Husarö / Ingmarsö
Skäret ingmarsö 5
Final price: 3 050 000 kr
Tenure: Tomt
Fastigh.bet: Österåker Ingmarsö 3:26
Sold: 2016-09-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Husarö / Skäret Ingmarsö