Skäret ingmarsö 5

Skäret ingmarsö 5

Slutpris

3 050 000 kr


Ingmarsö— Husarö— ÖSTERÅKER

Skäret ingmarsö 5


Slutpris
3 050 000 kr

Ingmarsö— Husarö— ÖSTERÅKER

Gedigen tomt med vattenkontakt i två väderstreck

Stor fastighet om 18 046 kvm med vattenkontakt i både söder och norr. Fastigheten är skogs och berg tomt och ligger strax utanför de två mycket populära skärgårdsöarna Ingmarsö och Finnhamn. Fastigheten är uppdelad i 3 olika markområden med största del på Skäret som ligger utanför detaljplanerat område. Priset avser hela fastigheten, alltså samtliga 3 delar.

Ingmarsö ligger i Stockholms mellersta skärgård. Det är en levande ö med runt 150 bofasta. Här finns jordbruk, industri, affär, krog och gästhamn. Det finns mycket du kan göra på ön, promenera på markerade stigar i vackert skärgårdslandskap, rida islandshäst, hyra kajak och cykel. Ingmarsö ingår i en välbevarad del av mellanskärgården med skärgårdsbyar, hamnvikar och rester av äldre kulturlandskap. Ett område som klassats som riksintresse för kulturmiljövården.

Det finns flera sätt att ta sig till Ingmarsö. Reguljära skärgårdsbåtar går alla dagar året runt. Du kan som regel stiga ombord i Stockholm eller i Vaxholm och resa till Ingmarsö Södra. Båt hela vägen från stan tar mellan två och cirka tre timmar. Vill du komma fram snabbare kan du till vissa turer ta SL-buss 438 från Slussen i Stockholm och stiga på båten i Boda på Värmdö.
Reguljära turer går också från Stockholm till Ingmarsö Norra. De båtarna går under högsäsong och med begränsade turer vår och höst. Till Ingmarsö Norra går det också att ta sig från Åsättra på Ljusterö.


Driftkostnad
750 kr/år
Tomtarea
18 046 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Österåker Ingmarsö 3:26
Såld
2016-09-09

Mäklarhuset Varberg

Denna tomt på Skäret Ingmarsö såldes av oss 2016-09-09. Se alla våra försäljningar i Husarö samt även på Skäret Ingmarsö.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.