Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Huvudsta / Infanterigatan 6

Gaveltrea med inglasad dubbelbalkong i högt läge och milsvid utsikt.

Med ett högt och ljust läge högt upp i huset ligger denna välplanerade gaveltrea om ca 75,5 m² med en stor inglasad dubbelbalkong. Lägenheten har en genomtänkt planlösning fördelat på sociala ytor och en avskild sovrumsdel. Ni välkomnas in i en hall med goda förvaringsmöjligheter via de platsbyggda garderoberna. I hallen finns också en gäst-WC. Välplanerat kök med gott om arbetsytor och förvaring. Invid fönstret finns möjlighet till en matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet erbjuder en fantastisk ljusinsläpp och möbleras ledigt med en större soffgrupp och tillhörande mediamöbel. Från vardagsrummet når ni den stora inglasade dubbelbalkongen. Balkongen kan med fördel nyttjas året om och erbjuder en milsvid utsikt över med där även Globen inryms i dess siluett. Via den inre hallen, avskilt från vardagsrummet, når ni bostadens två sovrum och det stambytta badrummet. En välplanerad trea i en bra förening med smarta lösningar och goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, källare- och vindsförråd. Välkomna på visning!

Solna / Huvudsta
Infanterigatan 6
Final price: 3 590 000 kr
Enclosed: 75,5 kvm
Community fee: 3 793 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 9 av 10 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna