Search Menu
Bostaden är såld

Järfälla - Stäket / Björnstiernas väg 30

Välkommen till en mysig villa i Stäket.

Välkommen till en spännande villa i Stäket fördelat på fyra sovrum, vardagsrum, kök och matrum i öppen planlösning. Perfekt för barnfamiljen. Stor välkomnande hall med gott om plats för förvaring. Till höger finner man matrum och kök samt ett sovrum. En liten trappa ner finns vardagsrummet, badrummet och de tre övriga sovrummen. I källarplanet finns tvättstugan samt ett stort förrådsutrymme. Stor trädäckad altan på baksidan i söderläge med sol hela dagen och en grillplats. Charmigt växthus. Gott om plats för flera bilar på parkeringen. Nära buss och förskola. En kortpromenad bort (500 m) ligger Bonäsbadet och det är även gångavstånd till Stäkets Båtmack där du kan fika eller äta lite mat

Järfälla / Stäket
Björnstiernas väg 30
Final price: 5 000 000 kr
Enclosed: 115/60 kvm
Running costs: 25 300 kr/år
Plotarea: 1064 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Järfälla / Björnstiernas Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.