Search Menu
Bostaden är såld

Järfälla - Skälby / Budkavlevägen 10

Unikt tillfälle!

Villa i äldre skick med renoveringsbehov, belägen på en unik tomt som gränsar mot allmänning. Förmodligen en av Skälbys finaste tomter, om inte den bästa. Här kan man skapa sig en fantastisk miljö för familjen med närhet till det mesta. Barnen kan tryggt gå från förskolan ända upp till högstadiet utan att behöva passera någon stor väg. Ett stenkast bort ligger även busshållplatsen som bl a går till Barkarby station där pendeltåget tar dig till T-centralen på knappt 15 minuter. Buss går även till Jakobsberg samt Vällingby. Nattbussen från stan stannar också på bekvämt gångavstånd. 5 rok varav 3-4 sovrum. Fastigheten kommer att säljas med en friskrivningsklausul.

Järfälla / Skälby
Budkavlevägen 10
Final price: 4 895 000 kr
Enclosed: 80/42 kvm
Running costs: 8 542 kr/år
Plotarea: 1202 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Järfälla / Budkavlevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.